Válasz: Társalgás
Sziasztok újra! 
Lia!
Hú a mindenit, de fárasztó napon vagy már megint túl! ... De milyen nagy öröm lehetett a kis gyerekeknek tegnap, amikor átadtátok a kis mikulásokat! 
Várom ám a fotókat arról, amiket készítettél még én is!
Tegnap este még a kézilabda meccsen is elaludtam a fürdés után... még szerencse, hogy felmentünk a hálószobába... de hajnalban fél 2-kor már meg is ébredtem, viszont reggel meg tovább aludtam ma...
Na ugye, hogy igaz az a közmondás is, hogy "minden kárban van haszon!"... nekem is takarítani kell már... Ma reggel gyorsan elkészült a leves, a reggeli után tudtam kicsit takarítani az emeleten. Most már jól esik egy kicsit leülni. 
Ancsa!
Jaj de nagyon hangulatos ez a fából készült adventi koszorú a kis őzikével! ![]()
Attól, hogy elrepedt a bejgli teteje, finom lehet! ... Már én is jártam így... Mindig azt mondtam, és most is, hogy : "hiába szép valami kívülről, ha nem finom!" ... Nekem igenis az a lényeg, hogy ízletes legyen amit készítek!
Az idősebbik húgomnak jó kézügyessége van, minden mutatósabbra is sikerül neki, de... azt szoktam mondani, hogy: "A tiéd szebb lett, az enyém pedig finomabb!"