Válasz: Társalgás

szervusztok!
Szépséges napos idő van,de jó hideg! ![]()
Befejeztem a főzést,egy fazék csirkeaprólék levest főztem,meg sütöttem e combokat és májat,krumplipürével.
A süti szépen fogy,a Fatörzsnek nem volt ideje diszitést kapni,már csak egy görcsnyi maradt a fatörzsből,a többi elfogyott...A Panettonékból pedig két szelet van még nekünk...
Megebédeltem,és most ücsörgök,itt,töröm a fejem,hogy holnap megint süssek?Különben nem lesz hétvégére semmi..és lehet hogy az étel is elfogy...hát,ez nem semmi...
és még csak péntek lesz..na de a jövő héten már nem kell főzzek,mert szombaton étterem,megyünk találkozóra! ![]()
Ilona!
Az jó ha a játékvásárlást lerendezik,ők tudják bizonyára,hogy minek örülnének a gyerekek,elég lesz azt becsomagolni!Én nem tudok szépen csomagolni,általában berámolok egy reklámszatyorba,aztán annyi...
Margitka!
szép ajándékot hozott a Mikulás,azok karácsonyfa diszek csokiból?Megeszitek,vagy felkerülnek a fára?Most jutott eszembe hogy én még szaloncukrot sem vettem,de végül is nem is esszük...tavaly is a végén odaadtam mindet apunak,mert ott rakosgattam a spejzban...
Lia!
Jó ötlet az utalványokkal,eszembe sem jutott volna,pedig milyen hasznos,tényleg azon mindenki azt vesz ,amit akar magának!És még a kollegáidnak is készülsz,majd megmutatod a bonbonokat?