Válasz: Társalgás

ennyi volt Margitka...megettem mindent...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás

ennyi volt Margitka...megettem mindent...
Ancsa!
Ez nem semmi mennyiség!
... Remélem, hogy jól vagy! ![]()
Én is megkóstoltam természetesen délután a kókuszost... de csak 1 szemet ettem belőle, pedig nagyon finom és puha maradt, mert a sütés után amint kihűlt már mártogattam, így nem is tudott keményedni a tésztája! 
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

jó reggelt mindenkinek!
Jól aludtatok?Én igen,de korán ébredtem és már kávézom is,lassan készülnöm kell munkába.
Jóóóó hideg van,csak kicsit dugtam ki az orrom,mig Bitta kikérezkedett,de spurizott is befele gyorsan,Pocinak több esze van ,ő már ki sem megy...
Jól fel kell öltöznöm ma reggel.
Legyen szép hétvégénk,és pihenjetek,és készülődjetek,beléptünk a decemberbe,jönnek az ünnepek!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a reggeli kávét! Itt is elkészült már. ![]()
Nem aludtam teljesen végig ezt az éjszakát, de elég tűrhető, csak talán 2-szer ébredtem meg, de nem is nagyon emlékszem rá...
Ma ismét hideg a reggel, itt most -5 fok van a konyhaablaknál néztem ki a hőmérőre... ki sem lépek még a teraszra, pedig ott is van hőmérő...
Bizony, hogy most már jól fel kell öltözni! Remélem, hogy nem fázol meg! Jó munkát Neked is!
Én pedig kicsit körülnézek a neten is, még itt iszogatom a gép mellett a kávémat. 
Kezdődhet a december! ![]()

Sziasztok,megjöttem...és lángost sütök!
Jó hideg volt útközben,de szép is és nem fáztam,azóta meg hétágra süt a nap,igaz hogy a fű deres és a tócsák is be vannak fagyva..És itt állok süti nélkül Advent vasárnapra...minden elfogyott...na,össze kell szedjem magam és remekeljek valamit.
Szia Ancsa!
Hú de ügyes vagy, és milyen gyönyörű képpel jöttél megint! Na és már otthon is tevékenykedsz! ![]()
Én ma nem is mozdultam ki a házból... Borsólevest főztem, aztán kiderült, hogy nincs itthon zsemle, ami ugye kell a sült túrógombóchoz... De a fiam lelkesen átment a Tesco-ba és hozott még tejfölt is, mert az is épp csak egy dobozzal volt... mondjuk az elég lett volna, de szeretem, ha mindig van itthon még plusz... A lényeg, hogy készen is van már!
... Lassan lehet is ebédelni.... 
Neked pedig jó szorgoskodást! 
Nagyon finom lett az ebédünk. Utána ma is egy filmet néztünk közösen a délutáni pihenőnk alatt. Most egy amerikai thrillert válatottak ki a fiúk. Mivel délután van, így belementem, még, ha izgalmas is volt, de ugye nem lefekvés, és alvás előtt néztük... mert akkor nem vállaltam volna be. Nagyon izgalmas volt, és elég hosszú is... A film címe: A halál záloga
Láttátok már? 
Hát persze ,hogy láttam,egy ilyen filmet?
Szuper!
Én meg jól belaktam a káposztás lángossal,remélem nem fekszi meg a gyomrom és sütöttem egy kis csigabrióst,van friss tej,azzal nagyon finom lesz,most hűlnek!
Ancsa!
Sejtettem, hogy láttad... akkor jól tippeltem! ![]()
Mi úgy döntöttünk, hogy mivel van még a tegnapi kajából is bőven, meg a maiból is... lazítunk már délután! ... Na és sós és édes süti is van bőven... Úgyis nézni akarjuk a kézilabda meccsket. Hiszen elkezdődött az EB... Már megy is a hátam mögött a tévében... fél füllel pedig hallgatom, aztán majd nézem is. ![]()
Neked pedig egészségedre a lángost... a briós is tuti finom! ![]()

Már brióst nem eszem ma,mert azt tejjel szeretem a káposztára meg már nem merek tejet is inni...Majd jó lesz reggelire,csak 8 darab lett,azt megesszük,reggel,még küldök a szülőknek is.
El is fogy.Holnap megyünk vásárolni,már irtam listát is,remélem nem felejtem itthon szokás szerint! ![]()
Most már elnyúlok én is,fáj a derekam,ma sokat hajlongtam.
További szép estét mindenkinek és kellemes kikapcsolódást!
De szép ez a kép! 
Na akkor ne is kísérletezél a gyomroddal! A szüleid megint meg lesznek elégedve a finos brióssal is! ![]()
Pihenjed ki magadat, most már igazán Rád fér! Aztán holnapra jó vásárlást! Ja és a papírt, amire felírtad a vásárolandó dolgokat, már most este tedd el a pénztárcádba! ![]()
Neked is legyen nyugis és szép az estéd! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás