Hát begyúrtam egy adag fehéret,benn van a hűtőben..még ráérek hétvégéig gondolkodni,mert akkorra készitem Attinak a tortát,szülinapjára.Azért lesz fondantos,mert azt beviszi...(-em,én majd szombaton,mert nem adok a kezébe tortát azóta....),a mi részünket nem fogom behúzni,de jobban szállitható és persze szebb is úgy..Én is vakaródzok hogy hajat kéne mosni...és azt hiszem be is fogok ülni a kádba,jól felmelegszem,és úgy bújok majd ágyba este.Nem tudom miért az éjjel,de inkább hajnalban többször is arra ébredtem hogy borzongat a hideg,igaz nyitva volt az ablak a konyhában bukóra,és este ,még egy takarót teritettem a kis paplanomra,mert elég vékony...aztán ,Atti is felkelt és becsukta az ablakot,szerintem ő is fázott,mert ő van kivül...őt jobban érte..De ma este bezárom,nem is hagyom nyitva... majd jól szellőztetek egyet lefekvés előtt...illetve már meg is történt,mert itt volt a kis hűséges galambom a balkon szélén,az itt áll este ,várja a kis vacsorát,mentem adtam neki búzát,addig persze a macskák kimentek,úgyhogy nyitva hagytam mig bejöttek...
Ja és van elképzelésem,ajándék doboznak akarom a tortát késziteni.