Sziasztok megint!
Én már ma elővettem és átnéztem a karácsonyi diszeket,sajnos az ajtó kopogtatóm már annyira megkopott és szét hullott,hogy muszáj lesz egy másikat vennem,azt hiszem a Turimból fogok,mert ott olyan egyediek szoktak lenni...az égősor még tök jó és tavaly vettem azt az ablakba való gyertyatartót,a hét gyertyával...elég is lesz..a girlandom is amit a balkonra szoktam rakni,teljesen megkopott lehullottak róla a tobozok,szétmentek,úgyhogy azt is kidobom...van két tujám kinn,majd azok képviselik a Karácsonyt! 
Ma már sok cinke jött az etetőre,sok új is van,mert kerülgetik,és figyelik a többieket,hogy kell odaröppenni...Most már a macskák sem zargatják őket,fáznak,nem kérezkednek ki...
Akkor reggel megyek dolgomra,viszem az UFI-t,beavatom..
,meglátjuk,hogy birja az utat..visszafele,mert odafele viszem a hónom alatt,üresen nem húzom...ha úgyis velem lesz bevásárolok a szüleimnek is...nekem amúgy sem kell sok minden,igy lesz hely az ő cuccuknak is.Még eddig nem volt gond a kádnál...remélem sikerült megoldani a helyzetet..
Sajnos ma sokat viszketett a torkom,és köhincséltem is,,azt hiszem a krumplisaláta miatt ,a hagyma ugyanis nem tesz jót neki,ezt már kitapasztaltam...de nem tudtam ellenállni és jóllaktam,tegnap...főztem teát és ittam sok vizet,remélem holnapra szűnni fog...
Most azt hiszem vacsira,szalonnát falatozok,kis paradicsommal,a hagymás dolgokat mellőzöm...
Reggel jövök a kávéval,most már a tv,elő nyúlok,elköszönök,nagyon szép nap volt ma is...
Kellemes estét mindenkinek!