Válasz: Én fotóztam!
Margitka!
Nagyon szép ez a gyógynövény és a kis cinke is aranyos. Szép a datolya szilvátok is, gondolom az ize is finom lehet!
Micsoda gyönyörű naplemente képek!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!
Margitka!
Nagyon szép ez a gyógynövény és a kis cinke is aranyos. Szép a datolya szilvátok is, gondolom az ize is finom lehet!
Micsoda gyönyörű naplemente képek!
Nagyon szép képek,gyönyörű a naplemente.
Az aszparágusz még ilyenkor és így elszáradva is csodás a napfényben! Főleg, hogy most november 14-e van, és csodás az ősz! Muszáj volt lefotózni! ![]()

Gyönyörű,jó volt a fotós is. ![]()
Annyira szépek az őszi szinek!
Ma nem tudtam a napkeltének ellenállni...
Ancsa!
Na ezt jól tetted! Köszi a fotókat! Gyönyörűségesek! Jól tetted, hogy nem állltál ellen! Nagyon tetszik mindegyik fotó! 
Ma hajnalban csodás volt a napkelte újból,kimentem fotózni és kifogtam a vadludak vonulását,rengetegen voltak...
Ancsa!
Hú a mindenit! Ezek csodás fotók! Szerintem még fotózással is kereshetnél! Nagyon nagyon tetszenek! Szuper jól elkaptad most a is a pillanatokat!

Lefagytam kinn mig fotóztam,pizsamában voltam,meg házikabátban,de muszáj volt rohanni mikor megláttam őket,nem volt idő öltözködni! ![]()
a dombokról szállt fel a pára,sajnos ezt nem tudtam kellően visszaadni...
Ancsa!
Már én is jártam úgy, mire felmentem az emeletre, hogy onnan a fürdőszoba ablakából jobb fotót lehet készíteni... eltűnt az a pillanat, ami miatt igyekeztem... akkor mégis lassú voltam?... már akkor is?
Szerintem még ez a fotód is jó lett, látszik, amit akartál! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!