Sziasztok!
Mindenkinek szép délutánt kívánok!

Margitka! Jó sokat terveztél mára, az időm szép így jobb a kedve is az embernek. Finom ebéd készült mára, látni a rakott batáta nagyon finom lehetett! Én tarhonyalevest főztem, mellé töltött paprika volt. Marad holnapra is, így lehet dolgozni, nem kell főzni. Éppen reggel gondolkodtunk hogy be kellene hordani a leandert, de még hagyom holnapig. Ma jól meglocsoltam a földjét a felesleg csorogjon ki, a hely el van készítve nekik.
Megfeledkeztem, hogy a fiad is Veled volt, hát így persze hogy jó volt, volt kihez beszélni! Én egyedül nem szeretek utazni a vonaton, olvasni nem tudok, mert könnyezek, így elég unalmas, pláne ha hosszú a távolság!
Lia! Nagyon boldog névnapod kívánok én is az unokádnak!
Ancsa! Jaj de jó megint a szöveg a kávé mellett! Szépen haladtál ma a munkákkal! Itt nagyon szép az idő, de reggel és este már hűvös. Jó drága a dió, megint kaptunk egy zsákkal, még van a hűtőben a tavalyiból is egy kevés. Örülök neki minden évben kapunk, így nem kell vennem.Itt is minden nagyon drága egyik napról a másikra csak úgy mennek fel az árak. Nem lehet követni csak ámulok a boltban ha veszek valamit, hogy ez már megint drágább mint volt!