Válasz: Társalgás

Akkor én most elköszönök,elnyúlok és nézem a sorozatomat:Született detektivek,a Cool-on. Holnap találkozunk,kellemes pihenést,jó éjszakát mindenkinek!
U.I.
Margitka!
Hamarosan kipróbálom ,még a hét végén ..a tarját!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás

Akkor én most elköszönök,elnyúlok és nézem a sorozatomat:Született detektivek,a Cool-on. Holnap találkozunk,kellemes pihenést,jó éjszakát mindenkinek!
U.I.
Margitka!
Hamarosan kipróbálom ,még a hét végén ..a tarját!
Holnapra valami érdekes kaját tervezek, kell hozzá batáta, ezért most délután átsétáltunk a Tesco-ba, és hoztunk, hogy reggel ne kelljen boltba menni.... Remélem, hogy finom lesz...
Még ilyen sem volt, hogy november 7-én a kertben szedjek paprikát... Igaz, hogy kitléptük mindet, de a nagyobbakat leszedtem a szárakról:

Ancsa!
Majdnem egyszerre írtunk, de látszik, hogy Te vagy a fiatalabb, meg is előztél! 
Csodás képpel köszöntél el! Jó sosozatnézést! Éjszaka lehetőleg aludj jó nagyot! 
Sziasztok!
Margitka! Nem volt unalmas az út hazafelé ha rokonokkal is találkoztatok! Én is jól aludtam az éjjel, csak lett egy kis izomlázam is.
Nagyon szép papucsot sikerült venned. Jó a színe is, látni hogy kényelmes lesz. Használd egészséggel jó sokáig! Jó sok paprikát sikerült szedned, jó hogy ezeket meghagytad! Az idő kedvezett neki. Gyönyörú lett a begóniád!
Ma jó idő volt a férjem lecserélte a nyári gumikat télire, addig beszaladtam a gyógyszereket kiváltani. Felrakta a körtefára is az égősort, igaz karácsony még messze van, de mindig hidegben, dideregve szereltük fel. A szomszédaink sokan otthagyták a házon, ők bizony nem szerelik nem lesz annak semmi baja, mondták. Csak a terasz maradt, azt nem soká tart felszerelni. Éppen néztem a naptárt, dec. 2-án van advent első vasárnapja, az is itt lesz hamar.
Ancsa! Olvasom Te is már karácsonyra készülsz! Sikerült már apróságokat venned, a barátnőddel voltál?
Én is követlek, megyek egy kis híreket nézni! Mindenkinek további szép estét kívánok!
Szia Ilona!
Én sosem unatkozom, amíg nem találkoztunk a rokonokkal, addig a fiammal beszélgettem... vagy pontosítok... beszéltem hozzá... mert én dumálok többet...
... Persze örültünk a rokonoknak, mert már évek óta nem is láttuk egymást.
Köszi, ma egész délután az új papucsomban flangálok, amikor idebent vagyok. Úgy néz ki, hogy nagyon kényelmes lesz, jó a lábamnak! ![]()
Jó, hogy említed a nyári gumik lecserélését, mi is akartuk ma, épp tegnap emlegette a férjem, de megfeledkeztünk róla... Most viszont mind a ketten felírtuk a saját naptárunkba, holnap csak ránézünk, és telefonálunk a gumiszervízbe, hogy mikor vihetjük a kocsit a cserére.
Az égősorok felrakására még mi sem gondoltunk, de majd idővel sort kerítünk rá, még nem vagyunk elkésve. 
Most már én elköszönök mára... A tévét szeretnénk nézni, de előtte még van egy kis dolgom a konyhában, aztán fürdés, és tévézhetünk is.
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenki!
Nem aludtam sokáig,fél négyig...ma Poci vert fel,neki nem volt maradása...de már a film után elzártam a tv-t igy már 8-kor aludtam is...
Még fogalmam sincs mit fogok ma csinálni,semmi tervem nincs...inkább csak élvezem a kávém,csendben...majd kigondolom.
Kiváncsi leszek a batátás ételre,szeretem én is,és jééé,mennyi paprikád volt még..nekem meg Atti még mindig talál érett fügét,majdnem minden nap hoz pár szemet.Tegnap pedig az utcán láttam egy hatalmas narancsfát egy templom kertjében,telis tele volt gyönyörű érett gyümölccsel,le is fotóztam de messze volt és nem látszik szépen,tisztán...Én itt nálunk még ilyet nem láttam...
Akkor legyen ma is izgalmas napunk,és teljes vidáman!

Most láttam,hogy Zsombor nap van.Isten éltesse őket,hoztam finom tortát! ![]()
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
... Na én azért el bírnám viselni, ha könnyebb lenne az élet... és izgalom is mindig adódik! 
Én csak 11 óra körül aludhattam el, mert előtte meccset néztünk fent a hálószobában... de bosszankodtam, mert kikapott a Juve... pedig végig ők voltak a jobbak, de ugye a meccseket gólra játsszák!
Igen, szépen szedtem le paprikát a kitépett szárakról... de ezek már nem olyan nagyok ám, igyekeztem közelről fotózni... viszont finom, este ettem is belőle. 
Nálunk már füge nem hiszem, hogy érik be, pedig sok zöld van még, de kicsik... Hú az a narancsfa!... kár hogy nem sikerült a fotód...
Lia!
Én meg a napptárra nézve láttam, hogy ma Zsombor névnap van! Sok-sok szeretettel köszöntöm az unokádat névnapja alkalmából!

Találtam egy isteni receptet a malacos edényben készülő tarjámhoz,azt fogom megcsinálni,savanyú káposzta ágyon sült mustáros tarja....jááááj de jól néz ki máris csorog a nyálacskám!
Ma még csak bosszankodok reggel óta,ezek a macskák meg vannak ma kergülve,annyit rosszalkodnak,a kicsi lecibálta még a függönyt is...kiakadt a sinből...játszanak,kergetőznek,birkóznak...nem is ez a baj,csak néha elszalad velük a szekér...aztán elfelejtik, hogy nem lehet akármit itt benn...
Megreggeliztem,és nem tudom mihez fogjak,főzve van,rend is van...elmenni nincs kedvem,mert hideg van kinn...pedig savanyú kápiért el kéne menjek.Apu telefonált hogy vett nekem a piacon egy jó darab füstölt szalonnát,azért is le kéne menni...
Lehet mégis csak felöltözöm jól és lelépek...
Ancsa!
Na akkor ott is finom ebéd lesz ma! ![]()
Én is készen vagyok a paradicsomlevessel. A második pedig rakott batáta csicseriborsóval!... Már meg is kóstoltam, mert a férjem vitt át anyósomnak is ebédet. Isteni finom lett! 

Aztán takarítani fogok.... Neked pedig jó vásárlást a piacon! ... 
Nem mentem se hova,inkább hozzáfogtam takaritani...ablakot is mosok mert jó idő van!
Finomnak látszik a batáta,a tarját csak hétvégére fogom késziteni!nem ma,mára van tegnap,főztem! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás