Válasz: Társalgás

Szervusztok!
Nemrég értem haza,a dokihoz 3-ra kellett mennem,végre kettő már véglegesen fel van ragasztva..még maradt a másik oldali kettő...
Utána még találkoznom kellett a Marika barátnőmmel,mert vett nekem gesztenyepürét és elhozta a központba,én is felszaladtam odáig érte...picit beszélgettünk,de nem sokat mert hamar sötétedik és hűvösödik az idő...vissza a szüleimhez gyalog,vettem a bicajt és hazakarikáztam,azzal mentem ugyanis oda is ,náluk hagytam,gyalog el a fogdokihoz,meg fel a központba...Ma kijárkáltam és karikáztam magam,az egyszer szent!
most meg már jó éhes vagyok,de még nem ehetek hatig!
És képzeljétek úgy jártam hogy ott ülök összeszoritott fogakkal,na mikor mondja hogy kinyithatom,én kinyitottam és az a csipős,savanyú ragasztós nyál meg leszaladt a torkomon,ráadásul félre nyeltem,hát ott köhögtem meg öklendeztem,a doki még hátra is lépett,mondtam ne féljen ,nem rókázom le..lenyeltem a nyálam...azt mondja nem kellett volna lenyelni,hát mondom nem is akarattal történt..de még most is köhögöm fel,olyan rossz volt az ize...
Megyek ,legalább lezuhanyzom,addig mig ehetek,majd csak levest fogok enni ,semmi rágni valót nem,hogy biztosan jó legyen...
Majd holnap jövök kávéval,addig is jó pihenést mindenkinek,szép álmokat!