Válasz: Társalgás
Tényleg milyen gyönyörűek,itt is süt már a nap,remélem felszárítja ezt a sok esőt,bár keddre,szerdára megint mondja...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Tényleg milyen gyönyörűek,itt is süt már a nap,remélem felszárítja ezt a sok esőt,bár keddre,szerdára megint mondja...
Tegnap még én sem hittem volna!!! ... Olyan idő volt itt is, mintha késő ősz lenne, ma meg mintha újra kitavaszodna?
... Tulajdonképpen mára sem ilyent jeleztek... rejtély ez az időjárás.... De nagyon örülnénk, ha így maradna egy kis ideig még!... Olyan jó kimenni ilyenkor!
Ma csak porszívóztam délelőtt... Édes süti maradt tegnapról, még holnapra is lesz... Ja és sütöttem 2 tepsi túrós sajtos pogit. Már elég régen volt.

Szeretem a túrós pogit,mostanában nem jutok túróhoz bocija van a tehénnek! ![]()
Sziasztok kislányok.
Nagyon szorgalmasak voltatok,sok finomságot készítetttetek.
Itt is szép idő van voltunk sétálni.Az ebéden is túl vagyunk.
Margitka.
Nagyon szépek a muskátlik még, szeretik a mostani időjárást.
Szia Lia!
De jó, hogy ma is benéztél! Az jó, ha el tudtatok menni sétálni, főleg, ha ott is ilyen szép az idő!
... Fotók készültek?
Nálunk tavaly is szép volt ilyenkor a muskátli, talán szebb, mint egész nyáron...
Éppen most végeztem a konyhában... Mivel ma van a sportpálya átadásának az ünnepsége itt Martonban, Gábor is hazajött... aztán a fiúk el is mentek... Kis délutáni pihenőt követően sütöttem egy tepsi sütőtököt, biztos örülnek majd. Aztán nekiálltam és sütöttem hókiflit is. Mindjárt kész a 2. tepsi is. Az elsőt idehoztam, de még meleg!

Margitka.
Nagyon guszták a kiflik nagyon szeretem én is.
Készültek képek majd otthon felteszem őket.
Akkor lesz szép új sportpálya nálatok.
Te nem mentél az avatásra?
Lia!
Már elég régen volt hókifli, és ezt el lehetne tenni napokig is, ... ha több lenne... persze azért jut mindenkinek belőle....
Én inkább itthon szorgoskodtam... örültek is a fiúk, mikor hazaértek... mert nem mondtam, hogy még sütök... Mi közben a kézilabda meccseket néztük ... ( sütés közben)... és nézzük most is a férjemmel.
A fotóknak mindig örülünk. ![]()
Mikor sütitek majd a tortát Dávidnak? 
El is köszönök mára.... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt!
Szép napsütést és kellemes vasárnapot kivánok!
Jaj de szépen vannak tekerve azok a kiflik Margitka!Nagyon tetszenek!
Lia!
Jó hogy benézel,töltsd kellemes az időt,és unokázzál sokat!Szép idő van arra?
Sajnos a roládomból már csak négy szelet maradt...mára nagyon szépen lehet szeletelni,megkeményedett a krém benne,küldtem kóstolót belőle,a szülőknek,igy ma valamit megint csinálnom kell,nem lesz amit vigyek uzsonnára hétfőn...a húshoz csak egy kis krumplit sütök majd,úgyhogy nem sok dolgom lesz,ráérek ha rám jön egy kis alkotási kényszer!
Láttam egy szuper áfonyás sajttortát,de nincs hozzávalóm semmi itthon az áfonyán kivül,tejszin kéne és krémsajt..hát ezért most nem megyek el vásárolni...Viszont egy áfonyás pitét össze tudnék dobni...na majd meglátom...
Később jövök olvasgatni,addig puszi!
Sziasztok!
Jó reggelt! Én is szép vasárnapot kívánok! 
Ancsa!
Köszi a kávét, éppen inni készülök... Látom, hogy még tea is van, na azt majd csak ezután főzzük meg...
Örültem, hogy nekiálltam a kifliknek, mert örültek neki, én csak 1 db-ot mertem enni, tényleg nagyon finom lett! 
Ha akarnál cserélni fotót a roládból, akkor tegyél be a konyhádba egyet, lecserélhetem... bár ez is jó lett, amit tegnap raktál be, de azon tényleg látni, hogy friss szeletelés. 
Akkor jó vásárlást! .... 
Ma nekem is kell főzni, húsleves lesz és sajtos hús a második sült tepsis krumpli és köles lesz, amibe sok sárgarépát is teszek, és egy kis pörcöt pirítok, úgy nagyon finom az is... édes és sós süti van, így nekem nem kell ma sütni...
De most már megiszom a kávémat! 
Köszönöm Margitka,jól van az a kép,nem csereberélünk,mára már csak négy szelet maradt.
Margitka,ezt Neked találtam,mert szereted a kölest!
http://ottisfoz.szhblog.ro/2016/10/23/k … gopurevel/
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás