Sziasztok! 
Megjöttem én is. Szombaton elmentünk kocsival Győrbe. Ahogy írtam is reggel, pénteken előre megfőztünk és megsütöttem, így ott nem kellett foglalkozni főzéssel. Nekem eléggé fárasztó volt, mert sokat mentünk, és sok rokon is összejött, de jó volt találkozni. Csak Gábor fiammal maradtunk ott, és ma utaztunk haza ketten vonattal. De Kelenföldön elváltunk egymástól, mert a fiam hazament Pestre, én pedig egyedül utaztam haza. Persze telefonon szóltam a férjemnek, amikor indult a vonat, így Ő már itt várt a kocsival az állomásnál.
Már pihentem egy kicsit, de én napközben nem tudok elaludni, pedig ott éjszakánként sokat voltam fent sajnos..
Ancsa!
Igazán, hangulatos és gyönyörű képeket hoztál, míg nem voltam itthon. Tegnap még az elköszönő lámpát is beraktad! 
Olvastam, hogy a poloskák Tégedet sem kímélnek meg, én is sokat bosszankodok miattuk.... Na és szegény Poci sem bírja elviselni őket, ezt is megértem... Ha lassan is, de alakul a fogsorod!
Elolvastam most az ismertetőt a tonkababról, eddig tényleg nem is hallottam róla én sem. Biztos nagyon finom lett a sütid, amit ízesítettél vele. 
Én galuskát szoktam szaggatni a karfiol levesbe. De régen is főztem... Köszi a teát, amivel búcsúztál, épp most iszogatok én is.
Lia!
Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek, és a csomagokat is megkaptátok, de bosszantó lehetett a sok várakozás érte... 
Az idő most még nagyon jó a mosáshoz, a kiteregetésekhez. Én holnapra tervezem...
Milyen rendesek a barátnődék, hogy ebéddel vártak Benneteket! 
Ilona!
Ma is szép képpel jöttél! 
Akkor most már teli vagytok élményekkel, nyugodt is lehetsz, hogy a gyerekek hazaértek. Én is egyből telefonáltam anyunak Győrbe, mikor hazaértem.
Sokat dolgoztál Te is. Szép lehetett ez a film, amit megnéztetek Freddie Mercuryról! Én is megkönnyeztem volna.