Szép estét kívánok Mindenkinek!

Estére csak sikerült még benéznem egy kicsit. Mindenki itthon volt a hétvégén. Ma mentek el a gyerekek, most már csend van a házban. Most hívtak egy félórája, hogy megérkeztek, nem volt nagy forgalom. Ügyesen porszívóztam, letöröltem a port is, hogy egy kicsit előre dolgozzak. A gépem most dolgozik, ágyruhákat tettem bele, de még ezen kívül van két adag. Holnap ablakot szeretnék tisztítani, és kaptunk birsalmát, még el kell tenni télire.
Képzeljétek el szombaton moziban voltunk. Laci fiaméktől kaptunk mozijegyet. ""Bohém rapszódia" cimű filmet néztük meg. A Quenn együttes történetéről szól, középpontban a frontember Freddie Mercury életével. A film végigköveti az együttes felemelkedését, Mercury karrierjének indulását, és azt az időszakot mikor az énekesnél diagnosztizálták az AIDS betegséget. A film engem meghatott, nem bírtam megállni a könnyeim potyogtak, de többen törölték a szemüket.
Margitka! nagyon guszta minden amit sütöttél! Már itt is régen volt hajtovány, a túró rudi torta guszta, abban meg biztos vagyok, hogy nagyon finom lehetett!
Lia! Itt is kívánok nagyon doldog szülinapot az ünnepeltnek! örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek!
Ancsa! Finom kávékat hozol mindig reggelente! Itt is csodás idő volt ma, Télapó rövid nadrágban fog jönni!