Válasz: Társalgás
Ancsa!
Ha kivetted a pipát a nyári időszámítás előtt és utána megnézed az időt, akkor jónak kell lennie! Köszi, hogy felhoztad rá a figyelmet, javítottam is a beírásomban! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Ancsa!
Ha kivetted a pipát a nyári időszámítás előtt és utána megnézed az időt, akkor jónak kell lennie! Köszi, hogy felhoztad rá a figyelmet, javítottam is a beírásomban! ![]()
Ja már értem, mert 1 óra különbség van köztünk! ... Amikor itt csak 6 óra van, Romániában már 7 van!
... A lényeg, hogy ne legyen zavaró az idő!
Emlékszel egyszer a Hmv Kati tette szóvá az időt...
Igen,mi előrébb vagyunk egy órával,nekem jó időt mutat most már!
A vasárnapi ebéd után ma megint filmnézés volt. Mivel anyósom is itt maradt, rábeszéltem a férjemet, hogy nézzük meg újra együtt a tegnapelőtti filmet, mert biztos voltam benne, hogy az tetszeni fog Neki is, mert szereti a családi filmeket! .... A filmet már beraktam a filmajánló topikba, a címe: "Földi paradicsom".
Jól sejtettem, nagyon teszett a film! De még mi is szívesen végignéztük! ... Úgy vagyok a filmekkel, hogy ami nagyon tetszik, azt többször meg tudom nézni, de ami csak úgy elmegy... az egyszer is elég. ![]()
Az előbb pedig tejberizst nasiztunk, mert el is felejtettem, hogy az is van a hűtőben. 
Na és most már csak a tévében a kézilabda meccset nézzük...
.. aztán utána sem akarok már dolgozni....

Már sötétedik...pedig még korán van...egész nap bolond szél fújt,de olyan meleg volt,hogy nyitott ajtónál egy szál atlétában vagyok egész nap...Nem normális dolog ez már igy október végén...ezért is hoztam egy kis karácsonyi hangulatú képet,mert bizony közeledik..vajon hó lesz?Még megyek vacsizni,aztán már én is csak a tv-t fogom bámulni...holnap temetőbe megyünk,úgyhogy addig is mindenkinek szép estét!
Ancsa!
Jaj de nagyon szép képpel köszöntél el! A gyertyákkal igazán ünnepi és megható. 
Itt is szokatlanul meleg volt. Délután amikor anyósom hazaindult a film után 3 óra múlt, a mostani idő szerint, és még akkor is 21 fok volt... Éppen sajnálkoztunk, hogy délben nem kint tálaltam meg a teraszon... pedig lehetett volna...
Lehet, hogy már Te el is szundítottál a tévé mellett? Pihenj jó nagyot éjszaka! 
Most már én elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt!
Szakadó esőre ébredtem..ebből nem lesz ma temetőbe menés...Nem beszélve,hogy most már 4-kor ébredek a megszokott 5 helyett...Jól kezdődik a hét...felborult a betervezett program,ki kell találnom valami benti feladatot magamnak mára...Még jó hogy a reggeli kávézás,nem változott...azt iszogatom épp...
Kellemes hetet mindenkinek!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Igazán aranyos képen hoztad a kávét! Tetszik! ... Éppen most ittam meg én is az enyémet. 
De van még pár dolog, amit el kell intézni, rámolás.. stb... Főzni nem kell, mert van maradék bőven tegnapról.
Én nem hallottam, hogy éjjel esett volna, de most, hogy kinyitottam az ablakot, hallom, hogy csendesen szemetel az eső... Hideg nincsen, jelenleg 13 fok van. ... De ma biztos kell az esernyő, nem lehet nélküle közlekedni sajnos... ![]()
Abban biztos vagyok, hogy kitalálod majd, hogy mivel teljen a napod! 
Akkor most irány a levelező! 
Mégiscsak indulunk mi is,az eső elállt,nincs hideg,jobb lesz túl lenni rajta,mert már később a forgalom nagy és rengeteg ember jár olyankor...Az avar vizes lesz,és sár is lesz ,de majd óvatosan járkálunk a sir körül.Irok mikor hazaértem.
Ancsa!
Ha így javul az idő, jól is teszitek, ha minél előbb rendbe teszitek a temetőben a sírokat. Talán most még kevesebben lehetnek?
Ma elég gyakran ránézek az Időkép előrejelzésre, remélhetőleg nem lesz már több eső? ... De jó lenne! Már a nap is megmutatja magát! ![]()
A rámolással végeztem, most megyek tálalni a reggelihez... de mielőtt ennénk, anyukámat is felhívom telefonon még, mert 8 óra körül várja a hívásomat. 
Vissza is értünk,letakaritottam szépen a sirt,nem volt annyi levél rajta mint máskor,gondolom azért mert a szél fúj napok óta és ahogy hullt,elfújta...Kitettem a virágokat és a mécseseket,aztán olyan meleg lett mire jöttünk haza,hogy ki kellett gombolkoznom..szép napos idő van ,26 fokot mondanak..szinte nyári meleg.
Ettem és most azon agyalok mihez kezdjek ?Valami édes jó lenne,tegnap is úgy ettem volna...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás