Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Jöttem mesélni. Sárgaborsó levest főztem, mellé paprikás csirke volt csőtésztával. Maradt mára is belőle így ma nem kellett főznöm. Tegnap nem voltam a fodrásznál, mert mielőtt mentem volna valami azt súgta szóljak oda, így szoktam egyébként ha be is vagyok jelentkezve. Még jó hogy szóltam, mert nem tudott vállalni, megszületett reggel 5 órakor a második unokája és mentek a kórházba. Így ma mentem 8 óra után, készen van a hajam, jó rövid frizura lett. Jól mondtad Margitka már jól érzem magam, jobb is lett a közérzetem is. Már minden bajom volt, hogy megnőtt, hiába vágtam néha belőle.
Tegnap ebéd után bementünk Miskolcra a temetőbe. Holnap megyünk vidékre, aztán meg itthon. Ma vagy holnap hozzák a gyerekeket itt lesznek a szünetben egy hétig.
Ancsa! Köszi a kávét, jót mosolyogtam a szövegen! Éppen eszembe jutott nekem is a kocsonya főzés! Nagyon szeretjük a körömpörköltet, az is régen volt már. Ha jól el van készítve de finom is tud lenni.
Emlegettétek a gesztenyét, van is itthon tejszín is hozzá, délután ez lesz az édességünk. Itt is hideg volt reggelre, most is elég hűvös van.
Lia! Már bizosan megérkeztetek remélem sikeres volt a landolás! Nagyon szép napokat együtt a családdal. Várjuk a fényképeket is! Az unokáknak egy nagy ölelést, puszit küldök!