szervusztok,egy kis finom délutáni kávéval!
Igen ,egy fog már a végleges helyén van,megnézegette a többit is,egyik picit megmozdult,de még nem jött le,úgyhogy várunk vele,mig elengedi magától.
Hazajött a banyamercim,nem fogjátok elhinni,hallottam sokan elnevezik.hát az enyém csakis Ufi lehet!Megmutatom és megértitek miért!
Tadaaaam!

ilyennel csakis én járhatok Váradon! 
Legalább nem öregasszonyos,hát nem?
Szép napos az idő nálunk is,de elég erős szél fúj,a maradék levelek is szállnak,hullanak!Már megjelent több cinke is az etetőnél,újak is mert nem találják még a bejáratot rendesen.
voltam lenn a Várban is,nincs már egy kacsa sem,csak a halak...
Most várom,hogy elteljen a két óra,hogy ehessek végre...Voltam persze benn a szüleimnél is,beszélgettünke gy csomót,aput sikerült a vizivásra rábirnom,tudjátok meséltem hogy évek óta nem iszik vizet csak üditőket .Az utóbbi időben pedig gondjai lettek az egyensúlyával...Vétettem vele,Litorsal pezsgőtablettát,ami elektroliteket és ásványi sókat tartalmaz.Megmagyaráztam hogy mivel évek óta vizhajtót szed,és nem iszik vizet,csak üditőket,kezd kiszáradni,az pedig egyensúlyvesztéshez vezet...most már egy hete csak vizet iszik,ezzel a pezsgőtablettával,ma mikor láttam még meglepődtem rajta,ki van simulva az arca,kitelt,már nem ráncos..ő is elégedetten állapitotta meg,mutatta a karját,hogy ott is ráncos ,száraz volt a bőr és már nem az...azt mondta fog venni anyunak is.A vitaminokat is beszedték,most fel kell töltsék magukat vizzel mert anyu is nagyon kevés folyadékot iszik és neki meg a szeme kezd száradni,egyik,pont mint annak idején nekem.Hiába,a viz mindenhez kell a szervezetben,jó hogy megértették végre!