Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!

Margitka! Tegnap nem lett palacsinta,mert nagyon elég volt a leves a hússal. Ma lehet hogy elkészül, bár a derelye is be volt már tervezve! Éppen megfigyeltem, hogy már kevesebbet eszünk.
Nagyon jól nézel ki, milyen csinos vagy! Na meg valóban az a nadrág nagyon szuper! Jól nézel ki benne, nagyon jó a szabása! Én még ilyet nem láttam egyik boltban sem! Ez szép ajándék volt a férjedtől!
Ugye hogy milyen jó is kerékpározni? Jól megmozgat mindent. Én a boltba mindig azzal megyek, csak ha nagyon sokat vásárolok akkor van kocsi. Szép a kastély a háttérben.
Tegnap itt helyben is rendbe tettük a sírokat, még az egyikhez ma ki kell menni.
Ancsa! Neked is sikeres volt a vásárlás tegnap. Mindig jókat tudsz venni. Kihasználod Te is jól a kerékpárt! Itt már kezd felhősödni rendesen. A kocsit addig adjátok el még lehet, ha már a korban benne van. Legalább kicsit vissza kapjátok a pénzt belőle. Majd sikerül venni egy fiatalabbat. Egyszer mi is így jártunk, meg is bántuk mert alig kaptunk érte valamit. Egy darabig rossz volt kocsi nélkül, de csak sikerült venni egy fiatalabbat.
Lia! Finomat főztél tegnap. Biztosan szép dolgokat vettél a gyerekeknek! Igen egyszer csak megéri elmenni, kirándulással egybekötve. Nagyon drága ez a benzin költség! Itt is a gyerekek ha nem lennének olyan messze, többet tudnbánk segíteni. Néha nevetem, hogy a repülő sokkal olcsóbb mint mikor mi elmegyünk Helvéciára! Nevetséges!