Válasz: Társalgás
Sziasztok.
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok én is.
Indulok dolgozni,utána intézni valóm van,maradékot eszünk a fagyasztóból,holnapra majd ki kellene találni mit is főzzek.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Sziasztok.
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok én is.
Indulok dolgozni,utána intézni valóm van,maradékot eszünk a fagyasztóból,holnapra majd ki kellene találni mit is főzzek.
Szia Lia!
Holnap már nekem is kell valami levest főzni. De addig még van időm kitalálni, hogy mi is legyen? 
Akkor jó munkát a dolgozóban, lehetőleg kevesebb embert.... és utána sikeres ügyintlézést! 
Most hallom, hogy centriz a gép az emeleten, mindjárt mehetek is teregetni. 

Halihó megjöttem!
Bicajozás volt,de kellemest a hasznossal a piacra bicajoztam és jól bevásároltam,mert most nem kellett cipekednem,hozta a bringa!
Főzés nincs,összeütöttem egy finom friss salátát,kis pulykamell kockákkal meg rántott sajttal,két fekete retket is felgyalultam,oliva olajjal és egy pomelót szétszedtem,és kaptam egy ismerősömtől a piacon egy 3 literes doboz 100%-os almalét amit ők forgalmaznak,ma nagyon egészséges napot tartunk!
az idő csodás,a kaja friss,finom volt ,az élet szép...mikor egészséges az ember...épp mondtam apunak,merthogy náluk is voltam persze,hogy nem hittem még az idén az év eleje fele,sőt a közepe fele mégúgy sem,hogy megúszom a kórházat...
Ma folytatom a vitamin kúrámat meg volt a 10 napos szünet közte,most egy hónapig szedem újra!
Ancsa!
Ó de gyönyörű képet hoztál ebéd előtt!
Ügyesen megoldottad a bevásárlást a piacon! ... Mi kényelmesebbek voltunk. Miután kiteregettem, a reggeli után elindultunk Érdre a Penny-be... De amikor indulni akartunk a kocsival, a szomszédaink elcsíptek bennünket, és áthívtak, mert nagy munkákban vannak, és meg kellett nézni... Na utána elmentünk. Voltunk máshol is, mert mindig van teendő... Csak fél 12-re értünk haza. De már megebédeltünk, és volt egy kis pihenő is...megnéztük a sorozatom mai részét... Mielőtt kimegyek a kertbe, mert édesköménymagot akarok gyűjteni, gondoltam, hogy csak bekukkantok ide. 
Ugye, hogy milyen jó a bicaj, apukád is örül, hogy ilyen nettnek lát! ![]()
Akkor a vitamint csak szedjed!... Bár a friss gyümölcsök többet segíthetnek! Amennyit lehet, azért egyél ám! 
Ma délután még nagyon jó volt a kertben. Szedtünk édesköményt zölden, nagyon zsenge, ez már másodtermés, összevágva a fagyasztóba tettem el neylon zacskóban, majd nagyon jó lesz különböző krémlevesek ízesítésére. Aztán édesköménymagot is szedtünk össze, és kiterítettem 2 tálcára, eddig még hagytam száradni, majd rakom a fémdobozba, ami télre lesz... Már félig van egy nagy doboz. Teának és gőzölni is jó! ![]()

Mára én elköszönök most már.... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt,jó reggelit mindenkinek!
Hogy aludtatok?Én mióta biciklizni járok,jókat alszom éjjel!Ma is elfutok kicsit mászkálni a friss levegőn,nem birok benn ülni ,mikor süt a nap,lehet elnézek a Tric-Troc-ba,hátha jött valami új cucc!
Főzni nem kell,van saláta még mára és egy kis toros,meg leves.A süti érdekes,mindig elfogy...
Legyen szép napunk,és teljen kellemesen!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Igen, nem csak emlegetni kell a bicajozás, mi is mindig csak halasztgattuk, de itt ugye a kertben még mindig lenne teendő... bár a legfontosabbakkal készek vagyunk. Nekem maradt mára zödbabfőzelék és fasírt is. Azért egy kis sajtot akarok kirántani, tegnap megkívántam Tőled!
... ja és egy gyors köménymagos tojáslevest dobok majd össze, de mindezzel ráérek 11 óra felé foglalkozni.
Most mindjárt megiszom a kávémat, aztán majd kiderül hogyan tovább...
Neked is jó kutakodást... kíváncsi leszek, hogy találsz-e valamit?

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!

Margitka! Jó sok kömény termett, elég lesz egy jó darabig! Mára nekem főzni kell habart bableves lesz füstölt hússal, nem hiszem hogy másodikat készítek esetleg egy kis palcsi lesz mellé.
Elutaztunk a sírokat megcsinálni, ma délelőtt itt helyben megyünk. Le kell súrolni a tetejét mert nagyon piszkos, a fenyőfáról sok szemetet ráfúj a szél. Sajnos nagyon sok sír van, amit rendbe kell tartani és mind távol van.
Lia! Nagyon jó dolgokat vásároltatokés jó áron. Csak ámulok, hogy itt meg mennyi sokba kerülnek amiket hoztatok. Akkor megérte elmenni, közben egy jó kirándulás is volt.
Ancsa! Sokat fejlŐdtek a cicusok, látni hogy gondozva vannak. Mit szól hozzá a gazdája, nem cirkuszol már?
Szia Ilona!
Én meg megfőztem köménymagod tojásos levest. Majd ebédre még rántok ki a főzelék mellé sajtot. Te is finom ebédet készítettél mára! Végül sütöttél palacsintát? 
Akkor nyugodt lehetsz, hogy a sírokat is rendbe raktátok! ![]()
Mi is kedvet kaptunk a bicajozáshoz, ebéd előtt még eltekerünk a focipálya felé, aztán jobb lesz az étvágyunk is! ![]()

Vhááá de jó gatyód van Margitka!
Én is léptem, egy kicsit,voltam kenyérért meg egy kis húst is vettem,és betértem a turkálósba,most egy takaróval jöttem haza,az a vékony szöszmöszös,jó meleg,nem tudom a nevét,de olyan kis könnyű...volt sok minden cucc,de nem csábultam el,készülök a karácsonyi talira új meglepiket keresek a csoport társaknak,már van is ötletem azt beszéltem meg a tulajjal.
Ilona!
Már nem szól semmit ,végül is a szüleim tartják ennivalóval őket,de haza is hazajárnak,a Kisszürkének cicái vannak.
Összedobtam egy salátát magamnak,mostanában megszerettem...
ma gyümölcsözni fogok,van fügém,pomelo,és szőlő,ma nem eszem édességet...
Ancsa!
Ó de csodás képet hoztál ide is! ![]()
Tudtam én, hogy ma sem jössz haza üres kézzel! ![]()
Nem régen értünk haza a bicajozásból. Most sajnálom, hogy mindig halogattuk. Szuper az idő. Elmentünk a helyi sportpályáig, és útbaejtettük a kastélyt is, ahol most még nagy átalakítások vannak.

Ja, és a bringás nadrágot még tavasszal a fértjemtől kaptam a szülinapomra... csak nyáron nem lehet hordani, mert nagyon meleg... De majd ősszel most már gyakrabban felveszem. ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás