Válasz: Társalgás

szervusztok,jó reggelt!
Még ráadásul be is aludtam,fél 7-kor csörgött Atti,akkor ébredtem....
Nagyon de nagyon jó napom volt tegnap.Találkoztunk Marikával,az étterem előtt,egyszerre értünk oda,nagyon finom salátát rendeltem,mert itthon ettem e gy kis torost,mikor hazaértem,muszáj volt,már nagyon éhes voltam.És végül nem Somlóit rendeltünk hanem egy fagyikelyhet,jó választás volt,nagyon finom és bőséges volt,hozok fotókat a konyhámba.Utána felsétáltunk a központba,fotózkodtunk szökőkútnál,lesétáltunk a nagy Parkba,ott leültünk egy padra a napon és napoztunk és nevettünk sokat,és beszélgettünk,vagy két órát...Sajnos már hamarabb sötétedik,kezdett a nap lemenni és hűvösödött,úgyhogy elindultunk hazafele,ketten két irányba,a város két végében lakunk sajnos...Végig gyalog jöttem haza,még útközben vettem két rózsaszin krémest is magamnak...olyan málnás habosat,tudjátok.Jól ki is fáradtak a lábaim mire hazaértem,a délelőtti biciklizés is,meg a sok séta...Még azért vacsoráztam is..hajnalban a macskák randaliroztak egy kicsit,aztán lecsendesedtek igy sikerült visszaaludnom...ja éjjel volt áramkimaradás,megébredtem hogy villog az óra..olyan zavaró,mintha sziréna lenne egy mentőautón...de a fejemre húztam a takarót és annyi...még csak most kávézom,ébredezek...
Legyen szépséges a mai napunk,viszek képeket a topikomba.