Sziasztok!

Itt reggelre esett az eső, de később kisütött a napocska, meleg van, közben felhősödik az ég.
Margitka! Mennyi sok finomságot készítettél, lehet válogatni. Ez másfajta tök amit sütöttél, de szép a szine ennek is. Mi is bezabáltuk a tököt csak kettő szelet maradt mára. A Pennyben vettem, megyek délután, akciós és finom volt veszek még belőle.
Én is takarítást terveztem be, már kiporszívóztam, de közben ideültem még a kávénkat megisszük. Megy a gép is egy adag pulóvereket , csak frissítés miatt beleraktam. Aztán portörlés és a teraszt is fel kell takarítani mert poros.
Lia! Nálatok is lehet válogatni a sok finomságok közül. Jaj de guszta és szépek mindig a csigáid! A bukta is gyönyörű lett, most meg én kívántam meg. A tepertőről nem is beszélve, jaj de finom lehet! Már jobban vagy? Az unokák nem betegek? Jó munkát délutánra.
Ancsa! Köszi a reggeli kávét! Ez aztán a kényelem ágyból nézni a tűzijátékot! Na és még a cicusok is nézték, nem féltektőle? Apukád biztos örül majd a finom krémesnek, anyukád nem szereti? Kíváncsi vagyok az ott lévő cicusokra, ott vannak-.e?
Na megyek mert kimosott a gép, kirakom még szépen süt a napocska.