Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Szia Margitka!
Köszi! Nagyon örülünk, Tamás is ilyen, elsőben ő is volt versenyen, jó tanuló!
Hamarabb kaptak gázt és villanyt, de jó hogy küldtem ebédet, mert mondták hogy a gyerek nagyon jól evett! Végre, azért csak rendbe jön, egy napig tartott a láza is. Nem tudom mi ez a sok nyavaja megint, itt is betegeg felnőttek, gyerekek!
A férjemnek egyre jobb a szeme, jó ez a kenőcs. Én is most ültem le egy kicsit. Ebéd után a gáztűzhely volt a soron szépen kitisztítottam, leázott róla a zsír szépen, a tetejét is átcsuszkoltam, pedig azt minden nap megcsinálom.
Aztán most értem haza elmentem a lottózóba feladtam a lottót, remélem lesz találat. Már van vagy egy hónapja nem adtunk fel, most valami mintha noszogatott volna hogy menjek! Na erre kíváncsi leszek!
Jaj de guszta a kompót, imádjuk mindketten. Még nem kaptunk, remélem fogunk.
Lia! Köszi, kis szorgalmasak! A Ti unokátok is ilyen volt, emlékszem! Örülök, hogy már Te is tudtál enni egy kicsit. Finomat készített a férjed! Gondolom örültek a gyerekek a csomagnak. Itt is szép az idő még mindig, a párnákat ki is tettem a teraszra a jó levegőre, most fogom behozni őket.
Ancsa! Sikeresen bevásároltál,, telik a hűtő. Én majd megint a jövő héten veszek húst, mert fogyóban van, kezd üresedni a hűtőm.
Köszi, már jobban van az unokám, ma jól evett az ebédkor! Remélem így marad.
Gyönyörű képet hoztál! Jó délutáni pihenést, megérdemled!