Válasz: Társalgás
Ancsa!
Te nem tudsz csak úgy unatkozni.. bár bevallom, hogy én sem... Lehet, hogy majd próbaként teszek el én is egy üveg zöld fügét. Te azt hogy készítetted el? Leírnád? 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Ancsa!
Te nem tudsz csak úgy unatkozni.. bár bevallom, hogy én sem... Lehet, hogy majd próbaként teszek el én is egy üveg zöld fügét. Te azt hogy készítetted el? Leírnád? 
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

jó reggelt mindenkinek.
Kicsit később keltem a szokásosnál,most gyorsan kávézom és már készülődöm is.
Margitka!
ez a füge nem zöld az enyém,elég jó puha volt,zöldet még nem raktam el,nem tudom milyen szerintem kicsit majd szurkáld meg,és úgy tedd el,talán pár pillanatra bele is dobhatod a forró szirupba és megforgatod benne,csak ne főzd szét!
akkor most sietek is,puszi,majd jövök!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét! Mi is elaludtunk. Én is csak most fogok kávézni. ![]()
Még ma nem biztos, hogy teszek el fügét, mert tegnap hoztam be egy nagy tál birsalmát, abból főzök kompótot. De egy kis üveggel majd én is akarok tenni próbát, viszont itt csak zöld van... Aztán majd meglátom, hogy mivel töltöm a napomat. Munka van, lehet válogatni...
Neked is jó munkát! 
Sziasztok!
Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

Margitka! Tegnap nem tudtam ideérni, annyi sok összejött. Levente csütörtökön nem jól érezte magát öklendezett, mentek érte 1 óra után. De nem csak ő az osztályból többen, még hasmenésük is volt. Szerencsére Leventének nem volt, de estére 39 fok volt a láza. Éjszaka felébredt nem volt láza , reggel 37.2 fok volt. Pénteken otthon maradt vele a fiam, de nem nagyon eszik, nincs étvágya, remélem hamarosan visszajön. Nagyon megenne egy kis húslevest de a mamiét, így főztem, és még töltit is készítettem. Csináltam tejfölös hust is, meg lencsefőzeléket, pörkölttel, és este 7 óra után lettem készen a palacsintával. A násznak útja van Pesten, így elküldtem vele. Nem is tudtak volna főzni, mert valamit csinálnak még a háznál, így ma nincs áram, gáz egy darabig. Így jól el voltam foglalva tegnap, igyekeztem mindennel készen legyek. Remélem megjön az étvágya a gyereknek, hétfőn mehet suliba. Sok csillagos ötösöket hoz, megmutatták a füzetet, és sok piros pontot és matriákat pecsételnek nekik. Voltak Szentendrén ott volt a tanárok, szülők, gyerekek ismerkedése. A tanárnő mondta nagyon ügyes, kiválóan teljesít matekből, meg se kottyan a nagyobb számösszeg! Minden terütelen nagyon ott van a gyerek! Gyönyörűen tisztán beszél, szeretné vinni versenyre, de a gyerek egyenlőre nem akar menni. Remélem kicsivel később ezzel a gondolattal is megbarátkozik, még csak most kezdtél el az iskolát. Nagyon örültünk ennek a jó hírnek biztatjuk is mindig a gyereket. Remélem nem lesz vele gond.
Köszi, volt nbekem is eszembe, hogy megírtad a kenőcs nevét, de nem volt időm akkor visszakeresni!
Ancsa! Nagyon szépen ksözönöm Neked, hogy szakítottál időt és megkerested a kenőcs nevét! Vettünk, de jó nagy lett már ez a nyavaja, de már kezd javulni, remélem hamarosan rendbe fog jönni.
Lia! Neked is jobbulást kívánok! Remélem már jobban vagy egy kicsit. Nem tudom de mennyi minden fajta nyavaja van mostanában!
Szia Ilona!
A mai csokor is gyönyörű! 
Nagyon sajnálom, hogy lebetegedett a kis unokád is! Jobbulást kívánok Neki!
... Gratulálok a sok piros ponthoz és csillagos ötösökhöz! Büszkék lehettek Rá, ha a tanárnő már versenyre is vinné! 
Akkor csak segít a férjednek a kenőcs! Egyre több nyavalya van ősztől már...
Én is gondolok Liára, Őt is jól elkapta...De remélem, hogy a hétvégén jobban lesz majd! ![]()
Na még a levelezőbe is be kell nézni, eddig nem értem rá... 

szervusztok,megjöttem!
Csodaszép idő van és reggel biciklivel mentem,az úton egy pillanatra megálltam,és gyönyörködtem a napkeltében...Kicsit bosszankodtam ma,mert sok volt a jövés-menés és nehezen tudtam a dolgom végezni,folyton járkáltak,ki-be,összejárkálták a tiszta ,felmosott járólapot...a végén megelégeltem hogy folyton utánuk járkáljak,elvégeztem a dolgom,és elköszöntöm,a többi az ő bajuk!
Hazaérve,észrevettem hogy egy csomó dolog hiányzik,igy megint felkerekedtem és elmentem vásárolni.
Holnap krémest akarok sütni,tej kellett és vettem leveles ,vajas tésztát.Krumplit,és domestost,ami nálam ipari mennyiségben fogy,a macskák miatt szinte minden nap fertőtlenitek.Az öblitőm is fogyóban van azt is vettem,meg 2 kg cukrot és 2 lisztet,élesztőt,sóstúrót egy dobozzal,mire észrevettem tele volt a kosár...na mondom,hogy viszem én ezt haza?Hát elég nehezen..megálltam többször is útközben,letettem a szatyrot,mert okos fejjel csak egyet vittem,nem gondoltam hogy ennyi mindent veszek.
Mire felértem a harmadikra,azt hittem végem...megmelegitettem az ebédem,ettem,utána még szőlőt is nasiztam és azóta csak ülök és pihenek...
Ilona!
Nagyon sajnálom,hogy megbetegedett az unokád..megint hallom valami új virus tarol,több ismerősöm is panaszkodott...
Most megiszogatom a reggeli kávém maradékát,hátha erőse kapok...de valahogy eléggé kihajtottam magam,már rég nem ültem a biciklin és megint kifáradtak a lábaim...
Ma nem sok mindent csináltam... Azért a birsalmát megfőztem kompótnak... Sajnos eléggé hibás... igaz, hogy permetezve nem volt... igazi bió!

A kompót viszont nagyon finom lett! ![]()
Szia Ancsa!
Most látom, hogy Te is itt vagy! 
Az idő itt is csodás.... de nincs kedvem csinálni semmit sem...
Hú azért én is mérges vagyok, ha a felmosott kőre rálépnek! 
Na Te aztán alaposan bevásároltál! Nekem mindig van legalább 2 db összecsukható szatyor a táskámban... Van amikor kell is mindegyik! ... Most akkor pihenjél, Rád fér!
Én is csak a levelezőbe nézek még be, mert ma több levelet is írtam... 
Margitka!
a birsalma ilyen ,sokszor férges,de látom szépen kivágtad és a szine gyönyörű.
Rád fér egy kis pihenés,sokat dolgoztatok a kertben a héten..az idő olyan szép,hogy az embernek kedve van csak úgy üldögélni a napon és beszivni az utolsó D vitamint .
Sziasztok.
Ebéd utáni pihenő van.A férjem sütött halat,az volt az ebédünk,kukoricalisztbe forgatta úgy sütötte ki ettem én is finom volt.Tegnap elég ramatyul voltam,ma talán jobb egy kicsit.Takarítottam,ágyneműt cseréltem jó idő van meg is száradnak.
Hívtak a gyerekek,reggel korán megérkezett a csomag.
Margitka.
Guszta a kompót,főztem én is a hal mellé azt ettem.
Pihenj,hétközben úgy is sokat dolgoztok a kertben is
Ancsa.
Jó bevásároltál,szerencse hogy elbírtad.Pihend ki magad.
Ilona.
Jobbulást az unokádnak,gratulálok sok jó eredményhez,elismeréshez.

Elköszönök,jól kiáztam a forró vizben,most olyan nagyon elpuhultam...megyek elnyúlok és tv-zek,holnap krémes lesz.
Addig is jó pihenést mindenkinek,gyógyulást a betegeknek!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás