Válasz: Társalgás
Itt ma szerintem nem fogjuk látni a napsütést... de nem bánom, ma bent leszek, legalább pihenőst napunk lesz! 
Hú most látom, hogy mennyi is az idő... megyünk enni mi is... 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Itt ma szerintem nem fogjuk látni a napsütést... de nem bánom, ma bent leszek, legalább pihenőst napunk lesz! 
Hú most látom, hogy mennyi is az idő... megyünk enni mi is... 
Sziasztok!

Margitka! Itt is esik az eső reggeltől. Én is többször felvoltam az éjszaka. Mi már reggel korán hét óra után mentünk ultrahang vizsgálatra a kórházba. Hiába mentünk hamar nem végeztünk csak 9 óra után, az orvosoknak értekezlet volt., Örülök mert nincs vesekövem, meg is könnyebbültem egy kicsit. A végére már minden bajom volt, ugye éhgyomorra kellett menni, már szomjas voltam, a kávé is hiányzott! Még a röntgent is sikerült a férjemnek lerendezni, volt ismerős és behívott. Tudod minden évben elszoktunk menni ez a szokásos, jó ezt is tudni hogy minden rendben van.
A fűtést itt is bekapcsoltuk, mert már jól esik egy kis meleg.
Lia! Renmélem a kontrollon minden rendben van Nálatok is!
Ancsa! KItartást, reméljük most már csak sikerül megcsinálni azt a fogat! Nem kapcsoltad be a klímát ha fázol?
Szia Ilona!
Köszi a csodás képet! 
Végre jó hírekkel jöttél! ... Akkor csak igyál minél több folyadékot, az nagyon fontos!... Nekem is ezt mondták, amikor anno voltam ultrahangon...Gondolom a férjed is megnyugodott, hogy Neki is jó lett a vizsgálat eredménye! ![]()
Nálunk viszont nem is esett sokáig... De hideg lett, és fúj a szél is...
A fűtés itt is be van kapcsolva, most már muszáj. Jól is esik, most már pihenünk az ebéd után.
Szia Margitka!
Igen, időnként azért kell az ellenőrzés! Nyugodtabban vagyunk ha tudjuk nincs gond. Itt eddig esett, most kezd elállni.
Mára a porszívózást terveztem be, de bizony elmaradt, majd holnap is lesz nap! Egyáltalán nincs kedvem ebben a szomorú időben, és nem is látok úgy, hiába kapcsolok villanyt! Úgy döntöttem inkább pihenünk.
Tegnap határeset volt a mohóságom, éppen hogy csak megúsztam. Éreztem később, hogy tele a hasam, de nem lett baj!
A férjem örült hogy a kedvébe jártam, jóizűen eszegetett belőle.
Ilona!
Én most voltam odakint, de bizony a szél most is fúj, és csak 11 fok van... Mondjuk ez nem is lenne olyan kevés, de a szél miatt kevesebbnek érezhetjük a hőmérsékletet... Most is összeszedtem az almafa alól az almát.... Sajnos elég sok a hibás, de ami beérett, nagyon finom ízű... mostanában minden nap eszünk, nem is csak egyet.... ![]()
Na ma én is nagyon lazára vettem a napot, de néha ilyent is be lehet iktatni.... nem csak a mosógépet hagytam piheni!
... A porszívózást én sem szeretem villanynál elvégezni ... Holnap már kell főzni is... akkor majd beindulok rendesen. ![]()
Akkor szerencséd volt, hogy megúsztad a mohóságot! .. Persze én is mindig izgulok, de nem lehet mindig mindennek ellenállni... 
.... Na és mégis! ... 4 órakor vettem észre, hogy kisütött a nap! ... ezt nem, gondoltam volna még délben sem, sőt!... De olyan jó ezt még látni! 
Most ki is megyek körülnézni a kertbe! ![]()

sziasztok,megjöttem!
Fájó arccal vagyok,mert négy helyen kaptam szurit megint...be is van dagadva,lecsiszolt még a fogakból,mert valóban nem feküdt rajta rendesen,de most úgy érzem eltaláltuk !Kényelmes,nem ütközik sehol,remélem nem is esik le,mert csak ideiglenessel ragasztotta,azt mondta mig nem tökéletes nem ragasztja véglegessel.Ha valami gondom van,találkozunk csütörtökön..mondtam neki vallja be hogy direkt csinálja igy hogy leessen és mindig vissza kelljen menjek hozzá!,aztán csak nevettünk mikor eljöttem.Most még nem tudok azon az oldalon enni,fáj az inyem az injekcióktól,de végül is megéri ha most már jó lesz!
Pedig már éhes is vagyok,de még várnom kell 6 ig,akkor ehetek...
az eső is eleredt mire hazaértem,és kértem egy sapit anyutól,mert fázott a fejem,hazafele...voltam lenn a kacsánál is,nem volt éhes ,megkerültem a tavacskát ahol tanyázott,akkor láttam hatalmas kupac kukorica?Vagy puliszka?Valami sárga volt odatéve neki,úgyhogy szerintem gondoskodnak róla.
Ilona!
Már én sem merek úgy enni mint azelőtt,ebben az évben bizony sokat változtam a szervezetem is ,a szokásaim is!a vizivás az egyik,sokkal többet iszom ,mert a fogyatkozó hormonok miatt hamarabb szárad a szervezet és a bőr és a haj,minden...
Szia Ancsa!
Ez a fokdoki szerintem nagyon odafigyel... az jó is, ha nem kapkodja el a felragasztást... de most akkor volt kínzás!
... Viszont, ha úgy érzed, hogy jobban fekszenek a fogak, talán érdemes is volt még ez a csiszolás...
Persze az sem kizárt, hogy szeret látni! ![]()
Na és ah nincs gondod, akkor mikor kell visszamenni a véglegesítéshez? 
Látod, hogy más is aggódik azért a kacsáért! ![]()
Sziasztok.
Megjöttünk mi is a kontrollról,magasabb vérnyomást mértek a férjemnek,most naponta többször kell mérni,naplót vezetni, decemberben vissza kell menni,ha nem jó akkor gyógyszert váltanak.Hazajöttünk,itthon normális értéket mértünk.
Ilona.
Örülök hogy renbden vannak az eredmények nálatok.
Jól tetted hogy pihentél egy kicsit.
Ancsa.
Lassan csak elkészül a fogsorod,örülj hogy ilyen alapos a doki,odafigyel mindenre.
Margitka.
Itt is hűvös esős nap volt egész nap,egy kicsi napsütés volt,de csak rövid időre.Jobban vagy?
Szia Lia!
Látod, hogy csak jó a kontroll! ... Mérjétek is, és majd lehet, hogy kiderül, hogy az izgalomtól volt magas a vérnyomása a férjednek... ![]()
Nem kellett túl sokat várnotok ott? ... Mert általában a várakozás is idegesíthető lehet... Tavaly amikor a férjemnek ellenőrizte a háziorvos, Neki is ott volt magasabb, de itthon mindig rendben volt, Neki nem is kell miatt gyógyszert szedni...
Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy alakul a férjednek decemberig? 
Margitka.
Nem vártunk sokat,alaposan megvizsgálta,évek óta hozzá járunk,nagyon alapos.Még ő is csodálkozott hogy nem szokott gond lenni.
Lia!
Akkor ez nem okozott gondot... Mindenesetre a vérnyomását akkor feltétlenül figyeljétek... Remélem, hogy jobb lesz majd, és továbbra is normális értéket mutat a mérés! ![]()
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás