Válasz: Társalgás
Elköszönök mára.... Már el is kezdődött a film, amit nézni akarunk, a Derrick felügyelő az M3-on... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Elköszönök mára.... Már el is kezdődött a film, amit nézni akarunk, a Derrick felügyelő az M3-on... További kellemes estét, jó pihenést! 
Gyorsan válaszolok Margitka, mert ebbe a nagy nyüzsibe ki tudja mikor kerülök úgy gépközelbe hogy írni is tudjak. Telefonon csak bele-bele olvasok a dolgokba miközben szusszanok, de írni nem sikerül csak nagyon lassan és hibásan, mert midig más betű sikeredik, úgy hogy le is mondtam erről.
A varratokat holnapután szedik ki. Szerencsére hatott az Aktil vagy mi fene amit azért adtak hogy ne legyen gyulladás. Csak a varratok tövébe volt olyasmi mint az afta, ez elégé fájt, de eszembe jutott hogy mikor az első "bolti fogaimat" csinálták és még be nem tört, addig az ínyemet törte, erre adtak anno "Aperisan" gyógynövényes nyálkahártya kezelő krémet. El is múlt tőle, úgy hogy most már elviselhető. Egy problémám van az az éhség. Már hiába eszem a pépeset a joghurtot, sütöm tepsiszámra a tököt, de rántott húsival meg a haverjaival álmodok és álmodozok. Meg a friss kifli meg a kenyérke csücske nyami... végem van!
Jóó reggelt!
Nem esik! Na ehhez szóljatok hozzá! Mondjuk már vagy 3 napja mindig csak az ébresztő lett kissé vizes, napközben csak a borús hangulat maradt itt. Most még sötét van , nem tudom , mire jut az ég napközben. Tegnap elvetettük Ildikóval a spenótot a fóliába, majd locsolnom kell. Ott nem esik.Tavasszal legyen korán spenót.
Zsuzsa!
Kitartás! Csak ezt ismételgetjük, de hát jobbat úgy se tud az ember, viszont nagyon együtt érzünk veled. Még hosszú lesz az út, de egyszer csak vége lesz. Darált hús? Ha nagyon finomra van darálva? Akkor nem sokat kell rágni, csak nyelni, mint kacsa a nokedlit.A kifli véget meg rakd el, majd jó lesz ha újra egészben leszel. Addigra olyan kemény lesz, hogy kell is hozzá a jó fog!
Lia!
Enikő szobájában is van egy kismama, akinek indulástól számítva egy óra alatt meg volt a csipet, na stoppolták is szegény anyukáját 3 órán át. Most meg jegelik a varratait. Hát akkor inkább tűri az ember lánya egy kicsit tovább azokat a fájásokat! Én legalábbis így gondolom. De úgy látom neked is maradandó emlék maradt.
Ancsa!
Gondolom a párnák landoltak a megfelelő helyen , és meg is dicsértek érte. Ma biztos nem kapcsolják be a fűtést nálatok se, elég enyhe kint az idő. Egész egyszerűen hibbant a főnököd. Ha jól megfáztok , elgondolkodhat, mivel járt jobban , a táppénz kifizetésével, vagy a fűtés számlával.
Na megyek, már reggel a gép előtt ülök. Szörnyű! Ez már mánia.Hajtogatom a ruhákat, amik megszáradtak tegnap óta.
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Zsuzsa!
Talán a varratszedés után majd jobb lesz egy kicsit, rendesen meg kell szenvedni addig ezzel, de remélhetőleg majd hamar megszokod... legalábbis ezt kívánom! 
Tudod mindig az lenne a jó, amit nem nagyon lehet, ezt ösztönösen is így érzed... de majd csak eljutsz odáig, hogy ehetsz kedvedre... most még meg kell alkudnod... 
Klári!
Itt is kinéztem 6 óra után az ablakon, amikor indult a fiam a vonathoz... hát bizony még nagyon sötét van, és felhős is... de sokat nem is láttam... Nálunk hideg éppen nincsen, 8 fokot láttam az előbb a hőmérőn...
Ó már előre dolgoztok tavaszra is... De finom is lesz az a spenót majd!
Enikővel gondolom mobilon tartjátok a kapcsolatot.... De a férje biztos be is megy hozzá naponta, ha lehet, ugye? 
Na de jöjjön a kávé, ki nem ivott még?

Sziasztok!
Sajnos ma sem volt lazább napunk,sokan voltak.Holnap korán megyek hogy még elintézzem amit ma nem tudtam.
Margitka!
Köszi a kávét,látom reggel óta nem fogy ki,van utánpótlás.
Kezdek főzni holnapra,tarhonyás hús és tojásos leves lesz.
Elég jól aludtam,de reggel is fáradtan ébredtem,szerintem az idő miatt is.Elég szomorkás,borús az idő itt is.
Klári!
A friss spenótot szeretem,nyáron sokat készítek,fagyasztottat nem is veszek.
Szia Lia!
Szerintem akkor sok változásra nem számíthattok, hiszen ebben a nyirkos, változó időben gyorsan meg is betegszenek az emberek... Felöltözni sem lehet rendesen, mert reggel hideg van, napközben meg majdnem felesleges a kabát... legalábbis itt ma nem hiányzott... 
Akkor ma időben feküdjél majd le, nehogy reggel elaludjál! 
Bizony kellett is ma az ebéd utáni kávé is, mert sokat dolgoztunk mi is... Még a padlásról való lerakodás, válogatás, szétszortírozás... folyamatban van... aztán még a mosógépemet is beindítottam...
Tojásos leves volt a múlt héten nekem is, én is szeretem... a tarhonyás hús viszont jó ötlet, beiktatom a héten... Holnapra zöldbabfőzeléket beszéltünk meg, majd utána jó lesz! 
Én is az időre fogtam, hogy már megint sokat voltam fent... 

Szervusztok!
Megjöttem én is,ma voltam benn szüleimnél,már meg tegnap apu elcsúszott a piacon és elesett,jól beverte a térdét,tegnap fájt is neki,alig birt járni,de mára még csak nem is kék,vagy dagadt,egyszerűen el is múlt,nem is fáj neki...jó erős csontjai vannak,azt mondja valami viztócsa lehetett,érezte ahogy megcsúszik de nem volt mibe kapaszkodni,igy igyekezett úgy esni,hogy a fejét és a szemüvegét ne törtje el,oldalára dőlt.Viszont mig ott voltam jóizűen betermelt egy tányér töltött káposztát,úgyhogy remélem ennyi baja legyen csak.
Ma bevittem a kiscipőket is és még egy tortadekort is készitettem a másik kolleganőmnek,mindkettőt lefotóztam,nem érkeztem még feltenni,de majd megmutatom.
Viszont éjjel agyon érdekes kalandunk volt,fél egy körül ,éktelen kiscica sirás ébresztett minket,mintha az ajtónk előtt sirna,nyau,nyau...Kiugrottam az ágyból,Atti is ébren volt,nyitottam az ajtót,villanyt gyújtottam,csend lett...Poci kiszaladt,körülnézett,semmi...visszajöttünk bezárom az ajtót,még nem értem az ágyig megint rákezdte...De ha nem a folyosó akkor hol?Megyek a konyhaablakhoz,bukóra nyitva volt,de mire odaértem megint elhallgatott,kinéztem a szemem,nem láttam az utcán sem semmit...Jövök vissza,megint rákezdi...na mondom én már csak kimegyek a balkonra és szólongatom,akkor hátha előbújik és meglátom,lemegyek érte...Nyitom az ajtót,kilépek,erre nagy nyávogva elrepült az égbe....egész messziről is hallottam a hangot,elhalóan...hát arra a következtetésre jutottam,hogy macskabagoly lehetett,az nyávog?Még majd hallatszott később egy kicsit,de csak átmenetileg,ahogy elhaladt...remélem nem kiscicát vitt egy nagy madár?De hogy az égből jött a hang az is biztos...Van egy pár Mátyásmadarunk is a környéken,arra is tippeltem nagyon fura hangokat tud kiadni,de az éjjel csak alszik,vagy nem?
Minden esetre jól kiverte az álmot a szemünkből...
Hát igen a párnák jó helyen landoltak,épp ma hirdették meg novemberben ingyenes nősténymacska sterilizálási kampányt tartanak.Megérdemlik a segitséget...Ők is segitenek,jó emberek...
Ja,azt meg majdnem elfelejtettem irni,hogy ma is adtam Babinak egy kis pénzt,besegitendő a Prücsi kosztjába,szóval őt sem felejtem ám el!
Szia Ancsa!
Na micsoda finomsággal jöttél ma! ... de nem csábulok el... épp most ettünk kiflivel tejfölt... ez volt az uzsonnánk ma, mert mindketten tejfölt kívántunk, én laktózmenteset ettem a férjem pedig a hagyományosat... 
Na akkor szerencsésen eshetett apukád, ha már nem is fáj a térde... mindenesetre ez azért még elfogadható így... Jó, hogy voltál ott náluk! ![]()
Örülök hogy lefotóztad a kis cipőcskéket, és a tortadekort is, szívesen megnéztem volna már ma... de akkor hozzad, ha lesz rá időd! 
Micsoda izgalmas éjszakátok lehetett ... ez a "nyávogás" meg különösen izgathatott Téged! ... Nem tudom, hogy milyen hangja van a macskabagolynak... mindenképpen felzavart benneteket valami....
Na és nincs semmi gond Prücsi körül? Nem panaszkodott Babi? 
Ideért az eső, már 6 óra után szemerkélt, amikor jött haza a fiam Pestről... Pedig még jó lett volna pár nap eső nélkül... Remélem, hogy holnap azért ki lehet majd menni az udvarra....
Na még van is kis rámolni valóm a konyhában, aztán utána már irány fürödni... További kellemes estét, jó pihenést! 
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Nem volt most eső éjszaka, csak kevés ideig tarthatott a szitálás, mert teljesen száraz minden.... Most kellemes odakint, 8 fok van, de a szél sem fúj...
Este sokáig néztük a tévét, végül a meccseket... én is, mert szeretem nézni. Jók is voltak... Aztán éjszaka mégis álmodtam mindenfélét reggel pedig el is aludtunk rendesen....
Ma csak zöldbabfőzelék lesz és fasírt hozzá... mivel leves van, azt nem kell főzni...
A kávénk közben ki is főtt. 

Indulhat a nap... unatkozni ma sem fogunk, majd jövök pihenni. 

Szervusztok!
Ma kiengedtek minket 11 kor,mert elfogyott az anyag és nem jött meg az utánpótlás...de persze ezt a pár órát majd be kell pótolni,holnaptól már fél 4-ig kell maradnunk...Ezt agyon utálom,nagyon fárasztó és amúgy is,nem én kérezkedtem haza,elküldtek,csak nem akarunk ott ülni és nem csinálni semmit fél háromig?Legalább el tudtunk menni bevásárolni,anyut is vittük ,három 10 kilós kutyakaját is vett,akciósan,hogy legyen otthon ne kelljen nekik cipelni a tél folyamán,pedig mondtam hogy megyünk mi minden hétvégén hát tud venni akármikor...na de az a biztos ami otthon van,igy én is vettem Prücsinek akciósan egy két kilósat.Babi nem panaszkodik most a nőre,azt mondja mióta volt a telefonszámom körül a vita,azóta nem erőszakoskodik, Prücsi pedig nagyon is jól van,minden nap nagyokat szaladgál és játszik a Babi kutyájával.
Éjjel végre jól aludtunk,nem zavart meg semmi minket.
Ma sem kell főznöm még mindig van..úgyhogy lógós napom van.
Szia Ancsa!
Finom üdítőket hoztál, most jól is esik! 
Bosszantó, ha hazaküldenek, úgy hogy majd emiatt tovább kell dolgoznotok... De legalább az akciós kutyakaját megvehettétek... aztán még Prücsire gondoltál most is! 
Mi reggeli után még elmentünk almát venni, szépet kaptunk is 140,-Ft/kg-os áron... Van ugyan még itthon is, de ezeket csak mi saját magunk tudjuk felhasználni sütésre, vagy szeletekre vágva... most is a saját almából nasizunk.
.... Sokkal finomabb, mint a bolti, de sajnos kukacos, nem lett permetezve.... azért, amíg van ezt használom sütikbe, meg kompótnak, almaszósznak is nagyon finom...
De a fiam minden nap visz magával 1 almát, ugye a hibásból nem adhatok...
Mi eddig ma is rámoltunk, cipeltük le a felesleges cuccokat a padlásról, az éghető anyagokat elégettük... De ennyi mára ... holnapra is hagytunk munkát....
Te pedig lazítsál, hiszen holnaptól megint hosszabb napok lesznek a munkában... 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás