Jó reggelt mindenkinek!
Volt már jobb éjszakám is,de rosszabb is...sokszor megébredtem,biztosan az izgalom miatt ,hogy ma talizunk.
Hát igen Margitka,nehéz a vágás,mert Atti sem gyilkolász,kell találni valakit, aki megteszi...talán ma összejön? 
Úgy néz ki ma is jó idő lesz,bár nehezen virrad,nem is keltem fel,fél 7-ig,bár ébren voltam,de mit is csináljak itt a sötétben?Még csak most kezd derengeni,közben iszogatom a kávém...az időm be van osztva,ma ugye programom van,holnap reggel meló,Ha fáradt leszek délután,akkor vasárnapra marad egy kis leves főzése,bár szerintem kell második is,mert a torosnak annyi,tegnap ugyan nem mertem enni belőle,kicsit nehéz volt a gyomromnak hirtelen,mikor olyan rosszul ettem előtte és keveseket,aztán teleettem káposztával...tegnap kicsit vissza kellett fognom magam...hiába,már nem birok egyes ételeket,pont amiket a legjobban szerettem,a káposztásakat meg a babosakat..persze van itthon Colebil,de mindig elfelejtem bevenni...Este csak egy almát ettem,meg egy zakuszkás kenyeret,mondjuk az sem éjszakára való...de valamit ennem kellett...
Lehet azért is aludtam nyugtalanul,többször megébredtem,és nehezen aludtam vissza.Lassan be kell zárni az ajtót,már nem hagyhatom tárva éjszakára,ami azért jó mert a zajok nem hallatszanak be,viszont a macskáknak rossz lesz,mert éjszaka szeretnek még kimenni,kinn üldögélnek.Ha hideg lesz akkor már ők is tudják ,hogy itt a tél és bújnak a melegre..nem vágynak ki.
De ma még napsütés lesz...csak holnap ne essen még,mert bicajjal akarok menni a munkába,vettem egy piros stoplámpát hátulra,aztán jó lenne ha valamelyik szerelő feltenné nekem,mig takaritok!
Na ,akkor igyuk a kávét,beszélni,beszéltem eleget.
Legyen szép hétvégénk!