Válasz: Társalgás
Igen ,sikerült ki is teregetni a balkonra,szépen süt a nap szerintem estére be is száradnak.
Csak holnap megyek a volt cégemhez,fogdoki előtt,oda 3-ra kell mennem.Indulok busszal hamarabb,beugrom rendezni a dolgokat,én már nem is tudtam hogy még jár onnan pénz nekem,igy örültem természetesen.holnap ki is fizetem a harmadik fogsort is,igy már csak egy marad ,az rövid,nem fog sokba kerülni aránylag!
Várok még, hogy teljen el egy hónap,pont ma van három hete hogy befejeztem a kezelést,megvárok egy hónapot és aztán megyek új tesztet csináltatni...idő közben hátha lekerül az utolsó régi fémmunka is,és hátha tényleg van valami köze hozzá,mert már csak ezen az oldalon érzem néha a viszketést ahol még fenn van..de már nem vészes,nem olyan mint volt,hogy elviselhetetlen.
Most már lassan nagyon ennék egy kis édességet..olyan régóta nem sütöttem és nem is ettem semmit..Tiramisut kivánok..
Jaj ma reggel láttam hogy már a sarokig értek a gázosok,előttünk is törik fel hamarosan a járdát,és húzzák erre is,utálom a gépek zaját,meg lehet bolondulni tőlük egész nap,nem beszélve róla,hogy egyik oldalon sem lehet elmenni,mindenhol fel van túrva!
Lia!
jó munkát a dolgozóban!Legyen könnyű napod!