Hali!
Túl az ebéden!Húslevest főztem csirkecombokat vettem egy fél háttal együtt,abból lett a leves,amit aztán le is sütöttem belőle.
Másodiknak bulgur készült,pulykamellel.Közben mig főttek az ételek,kimentem a balkonra takaritani,lassan készitem fel a rossz időre,a télre..már ilyenkor szedegetek össze párnákat,sötételőket,mert kezdenek megjelenni azok a berregő,repülő mezei poloskák,és ma már tele volt velük a balkon bújnak be mindenhova,aztán előfordul hogy betévednek a lakásba is,és éjjel ott berregnek repdesve a sötétben...
Fel is mostam kinn...mg benn is.
Margitka!
De jót nevettem én is a segitségeden...jó hogy nagyobb baj nem történt.
Az alma nem barnul meg ha lefagyasztod?Igy szeletben mire használod majd?Nem puhul el mikor kiolvad?
Na nekem meg holnap megint be kell mennem a céghez,most hivtak,véletlenül kiirtak előlegre,és már nem jár annyi,vissza kell vinnem pénzt...de jó hogy viszont kapok is,mert csak 15-én adták volna különben a maradékot,igy már meg is kapom..jó lesz a fogorvosnak... 
Na csak nem gondoltam,hogy még be kell menjek oda még egyszer...látjátok ezért nem lehet mondani azt hogy soha!
Ja a csengőről jut eszembe,nekem meg van interfon,azaz kaputelefon,de sosincs bekapcsolva csak ha tudom hogy jön valaki hozzám,ellenkező esetben mindenki nyomkodja,és olyan rémes hangja van,hogy a macskák frászt kapnak tőle!
Itt végül kisütött a nap is...állitólag jön vissza a szép idő,csak már olyan melegek nem lesznek,ami nem is baj!
De ha szép hosszú őszünk lesz,akkor ne panaszkodom.Ma komolyan fáztam is reggel mig vásárolni mentem.
Holnap viszont már lesz egy fél oldalam,szép..fogakkal tele...úgy számolom olyan két ,három hét és a másik oldal is készen lesz végre...Ha holnap csiszol és mintát is vesz akkor kedden próba,pénteken azt is fel tudja ragasztani..akkor már csak az utolsó hid marad leszedni,az pici ,remélem a fogak jók alatta nem volt vele gondom soha.egy hét alatt az is meg lehet!Aztán elmegyek ünnepelni,étterembe!Tele eszem magam!
Ja meg a jövő héten megyek még egy tesztet csináltatni a torkomról,mert már elég sok idő eltelt és ha még maradt akkor most már talán ki tudják mutatni,ha most sem találnak akkor végre megnyugszom...bár és még mindig köhincsélek és ma volt két pici hólyag is..talán tényleg okozhatta a fémmunka is,mivel mióta kivették a nagyját azóta szűntek a tünetek,is ,vagy az antibio,vagy a fog,vagy ki tudja mi a csuda vert tanyát a torkomban..a lényeg hogy azt mondták pár hét vagy egy hónap múlva visszajöhet.úgyhogy biztos ami biztos,még egy tesztet csináltatok!
Na azt hiszem én is beinditom a gépet,amit beszedtem a balkonról ki is kell mosni mig szép az idő!
Majd még jövök!