Válasz: Társalgás
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás

szervusztok,jó reggelt!
Jól aludtam,dacára annak hogy éjjel felébredtem egyszer mert az inyem fájt és felpüffedt ahol csiszolták..de már most reggelre jó,nem fáj,iszogatom a kávém,és tervezem a napot,pulykaragu levest tervezek főzni,meg fasirtot is szeretnék sütni krumplipürével...
Lassan készülődök a 8 órás busszal indulok ma,nem tudom mikor végzek,majd jövök és beintegetek!
Legyen szép hétvégénk,puszi!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Mi egy elég hosszú filmet néztünk meg este, így már közel volt éjfél, mire lefeküdtünk... De mint mindig most is felébredtünk 6 óra előtt. A férjem már megfőzte a mi kávénkat is. Már én is itt iszogatom a gép mellett. ![]()
Mára van ebédünk, süti is bőven, így a pince rendberakása is tervbe került mára...
Neked is jó munkát, és ha már mindennel végeztél, remélem, hogy jókedvűen tudsz majd integetni. Neked is szép hétvégét! 
Készülök a reggelihez. Szedtem a kertben jó sok paprikát, így olyan rántotta lesz, amiben vöröshagyma és paprika is lesz. Imádom. ![]()

Ma nagyon sokat dolgoztunk a délelőtt folyamán. Leszedtük a Jonatán almát a fáról, és a fa alól is külön tálba... Aztán krumplit is szedtünk ki, e sorral, szépen lett, de előtte a pincét is rendbe tettük, hogy legyen helye a krumplinak. Ja és lett egy nagy tál uborka is még, abból holnap salátát készítek.
Az idő eléggé bizonytalan, hol jönnek a felhő, feltámad a szél, hol a nap próbálkozik...
Már túl vagyunk az ebéden jöhet a pihenő. ![]()

Halihó!Itt vagyok ragyogok,eredményes napon túl vagyok,elvégeztem délelőtt a rám bizott munkát,szerintem meg lesznek elégedve velem.Utána még beugrottam a Kauflandba hazafele jövet és bevásároltam,már 1 órra itthon is voltam,és elkezdtem főzni.Pulykaragu leves készült,húsgombócokkal,Tökfőzelék ,fasirttal,holnap tervezek Tiramisut is késziteni,mert kaptam akciósan Mascarponét!
Cseppet sem vagyok fáradt,de tuti hogy izomlázam lesz holnap,nagyon sokat létráztam ma,le-fel...De a végén meg voltam elégedve magammal,és Attival,mert ott volt és sokat segitett...csereberélte a piszkos vizeket a vödrökből.
annyira jól esett a mozgás,már teljesen bepunnyadtam itthon!Az étvágyam is jobb már,jól beebédeltem,sajnos csak lassan nyammogva,mert ahol lecsiszoltak fáj az inyem,a szám is alig birom kinyitni,tegnap egy órát tátottam a fogorvosnál,fáj oldalt a csont...
ma rám jött vagy kétszer háromszor nagy köhögés,de tényleg annyira jó,érzem hogy onnan tisztul ahol mindig is viszketett,minden nappal egyre könnyebb a torkom,már alig érzem ott azon a ponton,a lerakódást,csak ki fog tisztulni végre...közben viszont már nem ingerelt a köhögés úgyhogy nagyon jó volt a mai nap,azt hiszem nem fog kelleni altatódal estére! ![]()
Szia Ancsa!
Látom, hogy ideértél délután! Örülök, hogy ügyesen telt el a napod, és segítséged is volt! A munka után még főztél is. Nagyon finomat készítesz holnap desszertként! ![]()
Az jó, ha tudtál enni, a csiszolással alaposan meg lett kínozva az inyed is... de majd csak helyrejön. Az a köhögés is sokáig eltart, de még engemet sem hagyott teljesen el...
Megérdemled, hogy az éjszakád legalább most nyugodt legyen! Időben pihenjél is le! 
Mi délután egy nagyon érdekes amerikai filmdrámát néztünk meg. A címe: Az őslakó
... Szerintem ezt is érdemes végignézni. ![]()

Jó reggelt mindenkinek!
Jól aludtunk,nem is ébredeztünk meg éjjel,csak egyszer voltam fenn azt hiszem valami kutyaugatásra ébredtem.
Ma grillezek tarját,tegnap vettem két szeletet a Kauflandban,bepácolva,mást nem kell főzzek,Atti azt mondta hagyjam a desszertet most nem kell,inkább fagyit meg gyümölcsöt eszünk.
De most mindenek előtt kávé...
Legyen szép vasárnapunk,az idő biztosan kellemes lesz ma is!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
A kávé nélkül itt sem indulhat el a nap. Már készen is van, mindjárt én is megihatom. ![]()
Mi tegnap a sok munka után úgy döntöttünk, hogy levezetőül sütünk szalonnát. Már délután pácolt be a férjem csirkemelleket, és mielőtt a tüzet meggyújtottuk, idebent berakta a sütőbe a grill programra, mert Gábor a szalonnából nem eszik. Így mire süthettük a szalonnákat, már a csirkemell is kint volt az asztalon a kis házikónkban. Még hagymát is grillezett a férjem a hús mellett. Mindenesetre nagy mákunk volt, mert amikor elkezdett égni a tűz, jött egy kis zápor, de hamar elállt...
Mi azért is kipakoltunk. Vittem a kertből sok paprikát és hagymát is. Sőt kis uborkákat is találtam. Megbontottunk egy finom bort és persze én vizet is ittam főleg... De nagyon jól sikerült az esténk. Zene is szólt, volt hangulat. De aztán amikor jobban kezdett sötétedni, behordtuk a cuccokat, mert egyre többet villámlott és a dörgés is közeledett. Ezt nagyon jól tettük, mert mire minden bent volt, jött a hatalmas eső! Hát mi szó szerint megúsztuk! ![]()
Különben már most is dörög és esik is az eső rendesen!
De nem izgat, mert tegnap a fontos munkákat odakint elvégeztük. Ma úgyis főzni kell a vasárnapi húslevest, és sajtos hús lesz mellé krumplipürével.
Neked is jó főzést! ![]()
Na megiszom végre én is a kávémat! 
Jaj milyen hangulatos lehetett ahogy leirtad,de rég nem ettem sült szalonnát,sőt mostanában paradicsomot és paprikát sem,m,még nem tudom megrágni...De hamarosan!
Azért nem bánnám ha az eső nem esne,még ma ,látom hozzánk hétfőre igérik...Ablakot,ajtókat mostam le tegnap,nagyon vacak lenne ha megint poros piszkos lenne hétfőre...
Ma délelőtt meggrillezem én is a tarját,remélem sikerül elrágjam pici falatokban,a lecsiszolt fogak érzékenyek,azon az oldalon nem tudok enni,ha iszom is valami hideget,juujjj....
szerdán kell visszamenjek,ezúttal reggelre hivott a fogoki.
Jó hogy sikerült időben behurcolkodnotok,és nem áztatok el...akkor ma locsolni sem kell!
Ma mi is pihenősre vesszük a napot,bár azt hittem izomlázam lesz,de nem lett!
Ancsa!
Sok képet nem csináltunk, mert nem a fotózással foglalkoztunk, a lényeg, hogy jól éreztük magunkat. Egy fotó a tűzről:

Itt épp most is szakad! Azt hiszem, hogy öntözni bizony nem kell egyhamar... Idebent sárgarépa csak 1 db volt, ugye ez nem lett volna elég a húslevesbe... a férjemnek a kerti cipőt kellett felvennie, hogy tudjon behozni, mert a papucs beragadt volna a sárba.. szerencsére épp nem esett reggel, amikor kint volt! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás