Szia Ilona!
Köszi a csokort, gyönyörű! 
Majd erről a kirándulásunkról is teszek be pár fotót az "Itt jártunk ..." topikba valamelyik nap.
Akkor Ti is családi körben vagytok otthon. Nagyon aranyosak a gyerekek, hogy ennyire kívánkoznak hozzátok menni! Persze, ha 3 gyerek lesz együtt még jobban el is lesznek majd. 
Azért nem csapom össze a takarítást, hagytam a jövő hétre is.... Nem akartam ilyenkor dolgozni, mikor együtt a család. Bár egy csapatmunka volt ma is a fiúk részéről, mert van egy tujafa, ami a terasz mellett van fél méterre, a 2 méterre a járda mellett közvetlenül. Bizony már olyan magas, hogyha fúj a szél, akkor hozzáér a házhoz a teteje... Féltünk, hogy az erkély tetején lévő tetőt eltörheti, ha nagyobb vihar jönne. Ráadásul 2 szára volt... Körülbelül 4 méter magasan levágták, és alul addig szépen futhat rá a borostyán és a vadszőlő is. Ha ülünk a teraszon az asztalnál, akkor a törzsét látjuk, amin már ott a borostyán és a vadszőlő, lentről észre sem lehet venni, hogy a tetejét levágták. 
Én a mosógépet reggel beindítottam ma is reggel korán, a fele ruhát már be is hoztam, mert gyorsan száradnak a ruhák. 
A húslevest lassan lehet is leszűrni, tésztát már főztem, ki hozzá. Megsült a diós-sós apró sütink is 2 tepsivel... Második meg van és süti is.