Válasz: Társalgás
Sziasztok.
Nálunk húsleves és kifli felfújt volt az ebéd,utána mi is tv-t néztünk a gyerekekkel.Utána fürödtek egy nagyot,most focimeccs zajlik.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Sziasztok.
Nálunk húsleves és kifli felfújt volt az ebéd,utána mi is tv-t néztünk a gyerekekkel.Utána fürödtek egy nagyot,most focimeccs zajlik.
Szia Lia!
Finom ebédet készítettél!
Igazi nyár van most, a gyerekek gondolom, hogy a fürdést nagyon élvezték. Akkor jó meccsezést! ... Mi az előbb vacsiztunk a teraszon, de elhúztam, a sötétítő függönyöket ott is... Még úgy is meleg volt, bár a levegő járt egy kicsit hosszában a teraszon. Mindenesetre most újra idebent vagyunk a nappaliban, és folytatjuk a sorozat nézéseket. Előre letöltöttünk pár részt, így nem akad meg a film a nézése közben. ![]()
Nektek is további szép estét! 
Most lett vége egy újabb résznek is a sorozatból. Csak jöttem elköszönni, és utána folytatjuk a következővel. ![]()
Ja különben az 1. évadot még innen tudtuk nézni, a filmsorozat címe: : A visszatérők ... Ismeritek?
Most már én el is köszönök mára... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Most kellemes a reggel, jó a levegő. Ki is használjuk. Levest nem kell főzni. De gyorsan neki is állunk, és csinálunk rakott rizst. Meg sütök egy tepsi almás pitét. Jó sok almát összeszedtem a fa alól, az sokáig nem állna el.
De először igyuk meg a frissítő kávét! ![]()

Jó reggelt!
Na,pffff ...elaludtam,mint a poc...de olyan jó volt,hét óra elmúlt mikor felébredtem..még csak most iszom a kávém...Csodák,csodája Kicsibitta is hagyott aludni,igaz hogy mire fe lébredtem,megint kirámolta a szekrényt...
Szia Ancsa!
Csak 4 perccel, de ma megelőztelek! ![]()
Az jó ha csak az alvás miatt késtél! ... De látom, hogy Bitta adott feladatot mára! ![]()

Halihó mindenki!
Meleg van...én meg egész nap olyan álmos vagyok,már a második kávémat iszom és ragad le a szemem...ledőltem kicsit,hát nehogy már,ketten is akkor hivtak fel...megint felkeltem..de csak szédelgek,pedig sokáig aludtam reggel is és egész éjjel is aludtam..mi ez?
Kicsit unalmas vasárnap,a jövő hét pörgősebb lesz,sok dolgom is lesz,meg ugye fogorvos,meg aztán kedden jön a Virágkarnevál Debrecenből és szeretném megnézni.Marad a jó idő igy végre talán a strandolás is összejön!
Közben megebédeltem,a macskák is kaptak egy kis levest,nagyon izlett nekik a szétfőtt grizgaluska,csak úgy lefetyelték befele! ![]()
Ancsa!
De gyönyörű képet hoztál ebéd után! ![]()
Mára egy kis rövidebb kirándulást szervezett a férjem a család részére. Ezért is igyekeztünk, hogy az ebédünk kész legyen időben. Már 9 óra után Gábor is megérkezett Pestről, addigra elkészültünk.
10 órakor indultunk itthonról, és Tácra, a Gorsiumba mentünk, amely Magyarország egyik legjelentősebb római kori romterülete. Tőlünk kb. 50 km-re van. Szerencsére elég jó utunk volt, és 30 perc alatt oda is értünk. Több, mint 2 órát töltöttünk ott, rengeteg látnivaló van, külső és belső kiállítások is. Készítettünk több fotót is, majd rakok be róla. Itt egy rövid ismertető: Tác-Gorsiumról
Most már túl vagyunk az ebéden, eléggé elfáradtunk, mert kevés árnyék volt ott, ahol sétáltunk... itt a pihenés ideje. 
Hú itt is nagyon nagyon meleg lett. Most néztem meg a teraszon, hogy ott árnyékban 32 fok van! ... Mi lehet a napon? 
Egyenlőre nálunk csendes pihenő van... én is pihentem eddig... de nekem elég is volt, ilyenkor aludni nem tudok. Ha nem lett volna ilyen meleg, lehet, hogy még Tácon is maradtunk volna... de megbeszéltük, hogy még elmegyünk máskor is, ha kicsit enyhébb idő lesz. Mindenesetre mindnyájunknak tetszett a mai kiruccanás... most volt jó az időpont mindnyájunknak... mert ugye egyeztetni kellett... ![]()
További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt!
Hétfő van,és nekem máris fél 4 -kor kezdődött a nap,Bitta ugyanis ma úgy döntött,nem hagy aludni...nagyon rossz volt,nem hagyta Pocit sem,kötekedett,nyávogott,rohangált,addig mig teljesen kiverte az álmot a szememből...Most kávét iszom itt jó álmosan...
Kellemes ünnepet kivánok ,ma ugye szabad nap van?
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
A kávét már mi is megittuk a férjemmel. ![]()
Itt most jelenleg 18 fok van, nagyon kellemes a reggel, de rekkenő hőségre lesz kilátás, 34 fokot jeleznek hozzánk.... Ma csak húslevest kell főzni, rakott rizs és almás pite van, és szedtem este egy tál szőlőt is, lehet nassolni majd. A fagyóban fagyi is van bőven!
...- Talán egy kis adag sód-diódnak gyúrok még össze tésztát, és annak fél óra pihenés is elég, és gyorsan kiszaggatom és megsütöm, mert sósra nálunk mindig van igény! ... arra meg lehet is inni, ami most ugye nagyon fontos! a folyadékbevitel!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás