Válasz: Társalgás
Sziasztok újra!
Akkor most már én is ideülök egy kicsit... elég volt a mai nyüzsgésből.... Megfőztem mindkét levest, nagyon jólesett a köménymagos tojásleves, imádom a kömény ízét! Másodiknak pedig a 10 darab kiflivel mégsem pupácska készült, mert este a fiam megjegyezte, hogy sós is legyen.... mondtam hogy lesz sajtos tallér is, azt mondta, akkor azt eszik leves után... na inkább a rakott kiflit sósan készítettem el, amiből én is ehettem bátran. Persze a sajtostallért is megsütöttem, az lesz az almás torta után a nasi holnap...
Ancsa!
Ha ilyen jó tapasztalataid lettek a mosógömböket illetően, majd én is veszek... eddig nem mertem kipróbálni, mert nem bíztam benne... Éppen most hoztam be az udvarról a reggel kimosott ruhákat, majdnem minden teljesen száraz is lett...
A szemedet pedig ne hanyagoljad el, hiszen szenvedtél már eleget, igaz! ... Majd benézek a konyhádba, mert kíváncsi vagyok mik készültek el ebből a sok tervből?
Lia
Akkor ma dolgoztál?... én meg azt hittem, hogy hosszú hétvégéd lett.... vagy csak a kész munkát vitted be ma délelőtt?
Látom, hogy nagyon azon járnak a gondolataid, hogy mit is vigyetek majd a gyerekeknek... majd csak meg lesz minden... Felírtad listára, hogy mi kell?