Válasz: Kertek és virágok
Margitka!
Nem tudom most én sem a nevét,pedig már tavaly is megvolt.Barátnőmtől kaptam,télire be kell vinni.Most nyílik,6 virágot hoz.
A leandereknek nagyon jót tett hogy visszavágtuk,szép dúsak lettek.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok
Margitka!
Nem tudom most én sem a nevét,pedig már tavaly is megvolt.Barátnőmtől kaptam,télire be kell vinni.Most nyílik,6 virágot hoz.
A leandereknek nagyon jót tett hogy visszavágtuk,szép dúsak lettek.
Lia!
A leandereket mi is jól visszavágtuk, amikor írtátok, hogy az jó lehet... Most már itt is szépen besűrűsödtek, szépen alakulnak! 
Na megtudtam a virág nevét,vérvirág.
Tegnap kaptam egy különlegeset,sivatagi rózsát,remélem szeret majd nálunk.
Lia!
Már emlékszem, hogy tavaly is írtad a nevét a virágnak, amikor kaptad, a neve is különleges! ![]()
Na és hol a fotó erről a különleges rózsáról! ... nem ér csak írni! ... Kép is kell! 
Pótolom Margitka.
Hozom a képet a sivatagi rózsásról.Sajnos nem tudom megfordítani a képet,Margitka segíts légyszives,köszönöm.

Lia!
Ez tényleg nagyon szép! Vigyázz rá! ![]()
(Lementettem a képet, megfordítottam, és úgy tettem fel a képfeltöltőre.)
Margitka.
Köszönöm,próbálgattam de mindig fordítva jelent meg.
Már pár hete vízbe raktam a Gábor fiamtól kapott begóniát elosztva 4 kis üvegbe esővízbe, mert kitört a cseréből... Nagyon remélem, hogy sikerül, legalább egy cserépben, ma földbe raktam 4 kis cserépbe! Kettőt látok életképesebbnek, de bizakodok, hogy 1 mindenképpen megéled, és majd újra nő. Készítettem is fotót a legerősebbről:

Az utca frontra tettem ki a párkányra, ez elég jó védett hely. Balra van a muskátlik mellett:

Én is eldicsekszem a zöldikémmel,amit még tavasszal gyökereztettem,ültettem,elékeztek rá milyen picike volt?

Igen! Hú de szépen megnőtt! Ügyesen gondozod! 
Na és ezt nem is érik el a cicusok, ugye! ![]()
Kint ettük fél 6 után a vacsorát a teraszon. Kellemes volt az idő akkor, a szél is elkezdett fújni, ez jó is volt, mert jobb lett a levegő... de egyre jobban jöttek délről a sötét felhők, épp csak hazaért a fiam, és már el is kezdett az eső esni... Most dörög már az ég... mi úgysem akarunk már kimenni.
Megörökítettem a felhőket az eső előtt:

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok