Sziasztok! 
Csütörtökön a reggeli után elutaztunk Cserkeszőlőre. Ott tavaly voltunk először, és nagyon tetszett. Szerencsére szuper nyári időt fogtunk ki. Így péntekre egy kirándulásos napot is beiktattunk Tiszakécskére... Ott van egy szabad strand, ami nagyon klasszul gondozott, vannak kiszolgáló faházak, és a vizet és a fürdőzőket is nagyon figyelik. Természetesen mi is a kijelölt helyen fürödtünk. Nagyon jó volt a Tisza vize, 27,2 fokos... Csak délután 4 órakor indultunk vissza Cserkeszőlőre, csak 33 perces az út. Szombaton már a gyógyfürdőbe jártunk át naponta 3-4 alkalommal is. Ráadásul hosszabbított fürdőzés is volt, est 10 óráig. Nagyon jó volt. 
Ma jöttünk vissza. Mivel már főzni is kellett, és a mosógépemet is beindítottam... csak most értem rá ideülni a géphez.... Majd valamikor az "itt jártunk... " topikba is rakok be pár fotót.
Ancsa!
Látom, hogy nem hagytátok magára fórumot, jó képeket is hoztatok, amit szívesen nézegetek most én is! Örülök, hogy a laborban találtak valamit, amit remélhetőleg ki is tudnak majd kezelni! Na és a fogorvosnál is mennek a kezelések, csak kitartás! 
Pénteken nem sikerült bevásárolni, ahogy írtad. Meddig tart a gyógyszeres kúra? Aztán csak folytassad a kivizsgálásokat!
Finomat készültél főzni, sütni? Minden elkészült, amit terveztél?
A faházban, ahol volt a szállásunk, mindenhol volt klíma, most mi is értékeltük. 
Ilona!
Te is hoztál ismét gyönyörű képet, olyan jó ránézni! Nem bántam meg, hogy sütöttem hajtoványt, gyorsabban fogyott el, mint az aranygaluska! 
Nagyon jó az a medence nálatok is!... Mi igazi nyári melegben nyaraltunk most... de anyukámmal beszéltem telefonon csütörtökön is, Győrben nagyon nagy eső és vihar volt. Ma már ismét a hőségre panaszkodott... ma mi is fagyiztunk délután.
Lia!
Finom étellel vártad a gyerekeket!
... A bográcsozás és a palacsinta is jó választás! Gyorsan megy az idő, de szép emlékek maradnak meg.
Olvastam, hogy még pénteken milyen fárasztó napod volt... Örülök, hogy megérkeztek a gyerekek, és minden oké. Zsombor is hazaért?
A palacsinta örök gyerek kedvenc marad!.. igaz, hogy mi is szeretjük a férjemmel.