Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Margitka! Ancsa! Nagyon szépen köszönöm az unokám nevében a névnapi köszöntéseket!
Margitka! Szeretettel köszöntöm anyósodat születésnapja alkalmából! Jó egészséget kívánok Neki! A torta nagyon szép lett, látni hogy finomat készítettél! Az aranygaluska is szuper lett! Ebben a nagy melegben minden elismerésem, hogy tudtál sütni!
Nagyon sokat dolgoztatok, sok finomságot tettél el már télire! Már szépen gyűlnek a polcon!
Nekem tegnap négyszer ment a gép, hamar meg is száradtak a ruhák. Nagyon meleg van ma is. Mikor hazajöttünk a medence vize 35.4 fokos volt, le kellett hűteni. Ma is sok volt itt is a munka, takarítottam közben főztem.
Alig tudunk pihenni éjszaka nagyon meleg van.
Majd szakítok időt a képekre is, nagyon sok készült de most telefonnal, mert csak a kamerát vittük, a gép itthon maradt.
A gyerekeknek ma adják át a ház kulcsát, már alig várják, holnap mennek beszerelni a konyhaszekrényt, már a bútor egyik része megjkött, mikor még kint nyaraltunk, kaptak sms-t.
Ancsa! Mennyi sok probléma összejött Neked! Remélem, hogy rájönnek mi okozta a gondot! Jó hogy megtetted ez a lépést a munkahelyeden, az egészséged fontosabb! Lehet, hogy sokkal jöbb munkahelyet találsz majd! Remélem jók lesznek a labor eredményeid.
Lia! A másik mama helyben lakik? Ti hogy vagytok, a férjednek jól sikerült az új fogsor?