Válasz: Társalgás
További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

jó reggelt!
Rosszul aludtunk...mind a négyen,a macskák is folyton járkáltak,melegük volt,Atti is sokszor ébredt fel vizet inni,meg én is...Elég törötten keltem,iszom itt a kávém,de ma még biztos fog kelleni egy második is...
Margitka!
Eddig bárhol jártam és mondtam,senki nem hallott még ilyesmiről..nekem gyerekkoromban sokat volt a mandulám bedagadva,gennyesedve sok antibiotikumot szedtem,sőt injekciót is kaptam,penicillint,de ilyen hatása sosem volt...marad az allergia elmélet...legalábbis a fogorvos mondott csak ebben az esetben valamit,hogy nagyon változatos tünetei vannak a fémallergiának és még nem is ismerik mindet...éjjel csak párszor éreztem,imitt -amott,ma hajnalban ,azóta nyugi van...meglátom majd ha eszem valamit,mert tegnap is evés után kezdődött...bár már az étvágyam is elment megint az idegességtől..kivettem a csirkét,hogy kiolvadjon ,abból akarok sütni,krumplival...az a rossz hogy megint egyedül leszek hétvégén,Atti szolgálatos,és legalább ne lennék magam..olyan rossz igy..
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Látom, hogy gondoskodtál a kávéról, van bőven választék! Marad ebből délre is! ![]()
Sajnos éjjel mi is többször voltunk fent... de aztán majdnem bealudtunk reggel... Aztán ma 6 óra után én jöttem le elsőnek, így a kávénkat is felraktam. De hamar jött a férjem is utánam. Már meg is ittuk.
Talán a fogorvosodnak igaza lehet ezzel a fémallergiával, Ő azért érthet ehhez.... Majd csak rendbe lesznek a fogaid, és ez megszűnhet.
A szüleidhez nem mész el egy kicsit, Ők is biztos örülnének Neked? De tulajdonképpen a pihenés is Rád férne! 
Gondolkodom rajta hogy valahova elmenjek ha nem lesz túl meleg,megint van valami esemény a Várban,török napok,ételek,kézműves termékek,homokban főtt török kávé,rendezvények...Megnézem hátha még megy valaki,aztán csatlakozom én is...
Halihó...voltam lenn a Várban,jaj de jó volt,törökök voltak,törökül beszéltek,most nem bántam hogy elfoglalták a Várat a törökök....Volt baklava,rahát és halva,meg shaorma,gözleme,mindenféle szószok és olajak,meg fűszerek,és szólt a török zene..szépen öltözött lányok,turbános urak szolgáltak ki!Hozok fotót mert főzettem egy török kávét magamnak és vettem halvát,meg igazi bulgurt is.
Itt főzik nekem a kávét!
Sziasztok.
Mi kimenőt kaptunk ma,a gyerekek Szabolcsékkal voltak, elmentek a mezitlábas parkba,nagyon élvezték,csak mezítláb lehetett közlekedni,kavicson,kukorica csutkán, patakban, kavicson.
Mi Szigetbecsén voltunk a barátainkkal,finom halászlevet és túrós csuszát ettünk.
Ancsa.
Akkor neked is kimozdulni egy kicsit,jó kis kirándulásod volt,finomakat kóstoltál.
Margitka.
Akkor megint elkerüljük egymást,érezzétek jól magatokat.

Jó reggelt !
A meleg ellenére elaludtam elég hamar,persze hamar is ébredtem fel..Ma is olyan hőség lesz vajon?Csak hajnal fele enyhült a meleg...Ma ki sem mozdulok...egyelőre iszom akávém..
Sziasztok.
Megérkeztünk mi is,szerencsére nem volt vészes a forgalom.Reggel nyitásra mentünk,1-ig bírtuk a hőséget.Megebédeltünk és indultunk haza.Most egy kis pihenő és készítem a gyerekek ruháit,holnaptól nekem is kezdődik a munka.
Ancsa!
Akkor ott is nagy meleg van,a légkondi üzemel,szeretitek?
Nálunk a redőnyök lehúzva,így kellemes az idő a lakásban.Majd később még medencéznek a gyerekek egy kicsit.
Sziasztok! 
Hazaértünk. Kicsit fárasztó volt, de örültek, hogy elmentünk. Elég tűrhető volt az út... Szerencsére időben indultunk vissza, mert féltünk a forgalomtól. Gábornak még van programja, de majd Ő is jön majd haza valamikor.
Ancsa!
Látom, hogy szót fogadtál, és kimozdultál Te is otthonról! Köszi a fotót! Én még sosem ittam török kávét... Na és hogy ízlett? 
Bulgur van itthon nekünk is, tényleg már elég régen csináltam, pedig szeretjük is, és gyorsan elkészül. ![]()
Aranyos képet hoztál ma is a kávéval! 
Lia!
Nagyon jó programot találtak ki Szabolcsék a gyerekeknek! Ugye vidáman meséltek a mezítlábas parkról!
Akkor Ti is kimozdultatok ismét. Nem is tudtam merre van Szigetbecse... Megnéztem a Google térképén. Az is egy jó kirándulás lehetett. ![]()
Igen, ma is nagy volt a hőség. Jó, hogy időben elindultatok reggel. Elég sokáig kitartottatok. Meg is érdemelted a kis pihenőt, amikor hazaértetek. Holnaptól rossz lesz megint elkezdni a munkát....
Na még a levelezőmbe is benézek, mert írni való ott mindig akad... 
Szia Margaréta!
Örülök, ha néha is, de még mindig benézel hozzánk! 
Jó nagy munka folyik ezek szerint nálatok. De ha lassan is, csak elkészülnek a nagy munkálatok...
Remélem, hogy az egész családod jól van! Te is nagyon vigyázz Magadra! 
Sziasztok!Sokat gondolok reatok ,nem a kertel vagyok foglalt,vezetik a gazat harom helyre nagy a felfordulas es ugy csinaljak mint a Luca szeket,kozben szigetelik kinn a hazat gondolom ebben a honapban meglesz.Ha szabadabb leszek jelenkezem.Nem tudom irtam Karcsikanak sikerult bejutni a gimnaziumban matematika-informatika-nyelvre/lingvistica/,Szabi Szovatan van Rozamamanal,Katiek ma mentek el egy hetre Horvatorszagba udulni,Melinda 18 eves lett tanul autott vezetni.Minnyajatoknak a legjobbakat kivanom.
Margaréta!
Véletlenül törölted ki a bejegyzésedet előttem?... Azért, mert kibővítetted? 
Gratulálok, hogy sikerült Karcsikának bejutnia a gimnáziumba, ahova akart is. Drukkolok Melindának, hogy sikerüljön az autóvezetés, és megkapja minél előbb a jogosítványát! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás