Válasz: Társalgás
Most én is bekukkantok egy picit. 
A reggeli után, összegyúrtam egy dupla adag sós-diós apró sütinek való tésztát. Most sült ki a 3. tepsivel. Nagyon finom lett! Anyukám nem győzi dícsérni. ![]()
Ide is hoztam egy kis kóstolót:

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Most én is bekukkantok egy picit. 
A reggeli után, összegyúrtam egy dupla adag sós-diós apró sütinek való tésztát. Most sült ki a 3. tepsivel. Nagyon finom lett! Anyukám nem győzi dícsérni. ![]()
Ide is hoztam egy kis kóstolót:

További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek!
Az éjjel jól aludtam,talán ha egyszer ébredtem meg.A fogam sokkal jobb,még van egy csik belül,de az arcom már kezd emberi formát ölteni!Nagyon remélem keddre lemegy teljesen, hogy tudjon a doki dolgozni,azt mondta ha nem szivódik fel,ki kell vágni!Azt nagyon nem szeretném...
El kell szaladnom kis zöldségért a boltba,nincs már semmim itthon,főznöm kell,csorbát készülök főzni,karajcsontokra és elővettem egy darab sertéshúst,talán pár szeletet kirántok,krumplipürével!
Ma már le tudok hajolni anélkül hogy lüktetne az egész arcom...tegnap még nem volt jó,ha valamiért lehajoltam elkezdett lüktetni,ma még jegelem ,elkövetek mindent hogy lelohadjon,sosem jártam még igy életemben...de soha többet nem is hagyom idáig fajulni a dolgot!Most addig nem is állok meg mig rendbe nem tétetem újra az összes fogamat.
Margitka!
Anyukád hogy érzi magát nálatok?Látom sütöttél rágcsálni valót is,nagyon guszta!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Örülök, hogy jobb a fogad, csak a gyulladás is menjen le, hogy ne legyen szükség a vágásra!
Én ma is felkeltem a férjemmel 6 óra előtt, megfőztük ketten a jó nagy fazék palóclevest! Most lett kész. Aranygaluska is van bőven... meg sós rágcsálni való... Mindjárt keverek be kefires lángost, azt délben majd kisütöm. ![]()
Gábor is jön majd Pestről ma valamikor, Ő is találkozni akar anyukámmal.
Köszi, anyu jól van, átadtam az üdvözletedet, örült neki!
Tegnap megbeszéltük Vele, hogy hétfőn megyünk vissza Győrbe majd a reggeli után... Ő vasárnap akart menni, de a férjem a nagy forgalomban azt a napot nem vállalja be... Meg különben is kibírja még + 1 napig itt. ![]()
Épp az előbb ébredt fel, most éjszaka Ő is jobban aludt...
Na megyek is mert csak kávét kapott még. A teát már megcsináltam, szedtem citromfüvet, csalánt és fekete ribizli levelet, abból nagyon finom lesz.
Neked is jó vásárlást és főzést, de vigyázz Magadra! 

Halihó!
Megettem az egész tányér ételt,amit kitettem!Jaj,nem is hiszitek el milyen boldog vagyok,javulófélben vagyok!
Most már csak megmaradok,szerintem!
Ráadásul az imént hivott fel a főnöknőm!Egy csomót könyörgött,hogy menjek hétfőn be,ne hagyjam kakiban,pont most ,annyira szüksége van rám!Mondtam,hogy én nem maradok ott dolgozni,és bemegyek hétfőn ,viszem a felmondásom!De ne izéljek már,most miért csinálom,mindig elengedett ha elkérezkedtem!Mondom figyelj már ide,most őszintén!Mióta Nálatok dolgozom,hányszor kérezkedtem én el,hogy dolgom van ?Jaj tudja ő,meg azt is hogy megharagudtam a huzat miatt!Mondom nem haragudtam meg,feldagadtam mint egy krumpli és az egész szervezetem el van fertőzve gennyel...szedem az antibiotkumot,nem ülhetek huzatba!hétfőn ki kell vegyem a laboreredményeket,kedden megyek fogorvoshoz,most nekem az a prioritás,hogy az egészségemet rendbe tegyem!Jaj de menjek be,menjek be!Mondtam bemegyek,de ezt át kell beszéljük!Mert el vagyok határozva hogy nem maradok nálatok!
Ancsa!
Finom hűsítő üdítőket hoztál! ![]()
Meg volt az ebéd utáni pihenőnk, egy vidám filmet néztünk meg közösen, bár a anyukám és anyósom is be-bealudt közben... de pihenésnek jó volt. 
Utána még közösen ettünk egy-egy kistányér aranygaluskát pudinggal. Aztán most már bejöttünk újra, mert kint nagyon nagy már a hőség! A teraszon árnyékban 29 fok van. 
Örülök, hogy szépen javulsz! Azért vigyázzál az evéssel! 
A főnöknőd meg elkezdett pitizni? ... Hát tudja, hogy nagyon szemét volt, most aztán ne hagyjad magadat! ... Első az egészséged! 
Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy mit talált ki, hogy visszatartson?
... Te mindenképpen legyél határozott!
Sziasztok!

Hozom a délutáni kávét! Nagyon meleg van kint, most jó bent a hűvös szobában!
Margitka! Nagyon sok finomságot készítettél, guszta lett minden! Én most fejeztem be a munkát, szilvát kaptunk két nagy vödörrel és azzal foglalkoztam. Lett belőle jó sok télire raktam el mindet. Most már jó leülni egy kicsit, filmet szeretnénk nézni.
Ancsa! Jól megjártad a fogaddal, de örülök, hogy javulóban vagy! Borzasztó szemét a főnöknőd, mire nem képes!
Finomat főztél mára és sütöttél mára! Én nem csináltam semmit, van fagyink és dinnyénk is. Elég volt ebben a melegben befőzni a szilvát.
A sátor bizony jó nagy, öt személyes, két hálófülkés, három és kettőre van szétosztva. Nem használjuk csak a kettőt, igy a másik helyére nem is állatjuk fel a hálófülkét, így még nagyobb a helyünk. Abban is fel lehet állni. Szeretem is nagyon.
Tudjátok azon gondolkodom,hogy épp csak elkezdtem javulni és még sok van hátra,a fogorvost járni,és addig nagyon veszélyes dolog nekem a huzat,csak kedden kell visszamenjek és ha hétfőn megint megcsap a huzat benn és feldagadok újra akkor mit fogok csinálni?Persze őt nem érdekli,csak a cége,meg a munkája,engem meg az egészségem!Bemegyek hétfőn de nem maradok benn,csak összeszedem a holmim és megmondom vagy kiir szabadságra,vagy akár fizetés nélkülire is,mert tudom ,hogy fizetni nem szeret...vagy itt a felmondás,én most igy ilyen állapotban még nem tudok vállalkozni a hajtásra!
Szia Ilona!
Gyönyörű csokor mellett hoztad a frissítő kávét.
... Mi már ebéd után megittuk a mai második adagot, többet pedig már nem szoktunk inni.
Na még ideültem egy picit, mert a fiaimmal jól elbeszélget anyukám, nem is zavarom Őket, ritkán vannak így együtt... Anyu is nagyon örül, hogy találkozhatnak. 
Te aztán jó sok szilvát kaptál, le a kalappal, hogy ebben a hőségben dolgoztál vele!... de ha már van, akkor nem is szabadott, hogy tönkremenjen! ![]()
Fagyin nekünk is van, ilyenkor is is nassolni. Dinnyét viszont most nem vettünk. valahogy nem is jutott eszembe... hidegen az is nagyon finom tud lenni! 
Ancsa!
Nekem is az a véleményem, hogy az első az egészséged legyen már végre! nem lenne jó, ha tönkretennéd magadat. A főnöknőd sem érdemelné ezt meg! Okosan gondolkodsz! De én nem is mászkálnék hétfőn még a helyedben, hiszen a laborba is kell menned... aztán jobb lenne, ha hazamennél pihenni!
Nagyon szurkolok Neked! 
El kell mennem mert a holmijaim ott vannak,mire észreveszem széthordják a szerszámaimat!
És ugye rendezni kell az itthon töltött napokat is,nem lehet csak úgy itthon maradni,valamilyen igazolás kell rá!Aztán délelőtt úgyis megyek a laborba is,azt útba ejtem hazafele jövet!
Csak megyek reggel és jövök,nem maradok ott!Legalább jó korán tudok a piacon is keresztül jönni,akkor még friss és olcsó minden!
Oké Ancsa, csak ügyesen! ![]()
Aztán számolj be a labor eredményről is!
Most már én el is köszönök mára... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás