Válasz: Társalgás
További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
További kellemes estét, jó pihenést! 

Jó reggelt!
Tetézzem a bajokat?Az éjszaka feldagadt a fél arcom,olyan a fejem,mint egy deformált dinnye,a fogorvos mára ugrott...azt sem tudom,hogy megyek ki az utcára?Legalább a laborig elmegyek,de a munkába biztos nem..nem ülök vissza a huzatba,főleg igy...még a végén lebénul az arcom!
Betelefonálok,hogy hétfőn ha addig lelohad,bemegyek a cuccaimért és beadom a felmondást!Elegem lett!Mióta ott vagyok,tönkrementem idegileg,egészségileg,mindenhogy!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Köszi a kávét. Ma mi is frissek voltunk, és 6 órakor már főzte a férjem a kávét. Már meg is is ittuk. ![]()
Én már nem is tudok ehhez többet hozzászólni! ... Végre légy erős, és ne engedd, hogy zsaroljanak, és kihasználjanak a munkahelyen!
A laborba jó, hogy elmész, aztán irány haza pihenni! Vigyázz Magadra, az egészségedre is csak Te magad tudsz vigyázni!!! 
Megjöttem a laborból,vettek vért is,kenetet a torkomból,talált valami pirosságot egy helyen,lehet seb...onnan próbált venni,de lég mélyen volt,háromszor is nekifutottunk mig sikerült,mert nagyon kellemetlen,majdnem hánytam!
Több vizsgálatot elvégeznek,hétfőre lesz meg az eredmény.

sziasztok,megjöttem én is,most jövök a fogdokitól!Leszedte a hidamat,kijött a fogam is vele,pici gyökér maradt,az kihúzza ha lemegy a dagadás.Kitisztitotta amennyire tudta,kaptam antibiotikumot,5 napra,kedden megyek vissza.Imádom ezt a pasit!
Sziasztok! Már én is itt vagyok! 
Ma a reggeli után elmentünk Győrbe a férjemmel, és elhoztuk anyukámat is magunkkal. Nagyon nagy volt a forgalom az M1-es sztrádán, főleg, amikor mentünk, de szerencsénk is volt, mert a visszafelé vezető úton több km-en csak lépésben mentek az autók... a miénken csak egyszer volt 80 km-es lassítás, de szépenn haladhattunk, ha csak lassabban is.... Ennek ellenére 1,5 óra alatt odaértünk, hazafelé még nagyobb mákunk volt, mert folyamatosan tudtunk jönni, és már elvégezték a munkákat, így jöhettünk folyamatosan... Persze jól elfáradtunk...
Én miután kirámoltunk a kocsiból, gyorsan megfőztem a borsólevest, amihez már reggel megpucoltam a sárgarépát és hoztam is be lestyánlevelet, és petrezselyemzöldet a rántáshoz. 1 óra után már ebédelhettünk is. Akkor utána pihentünk. Voltunk kint anyuval a kertben is, a hársfa alatt a hintaágyon elbeszélgettünk még. Már uzsonnáztunk is. Az aranygaluska nagyon ízlik anyukámnak. Ma még a pudingot is megfőztem hozzá. ![]()
Ancsa!
Látom, hogy túl vagy a laboron. Kíváncsi leszek az eredményeidre hétfőn! ... Na és mát a fogorvostól is hazaértél. Jól megszenvedhettél, ha még van duzzanat! Az antibiotikum biztosan segít majd a gyógyulásban!
Akkor most nem is mész dolgozni egy ideig, ugye? 
Gergerg!
Valóban nagyon régen láttunk már itt!
Nagyon guszta ez a kürtőskalács, köszi a kóstolót!
... Itt még világít alatta a parázs... nem lehet ez kemény! ![]()
Sziasztok!
Margitka! Örülök, hogy sikerült anyukádat elhozni! Legyen szép napotok együtt. Meddig marad, vagy még nem beszéltetek erről? Sikeresen megjártátok Győrt, most mindenütt sokan vannak az utakon.
Nagyon finomakat készítettél, guszta az aranygaluska is! Gondolom, hogy milyen jó lehetett pihenni a hársfa alatt!
Itt nagyon nagy zuhi volt az előbb, de még mindig csúnya felhők vannak.
A sátor a miénk nagy, fel lehet benne állni.Mindennel fel van szerelve, még akasztós, polcos szekrényünk is van benne. Külön van szekrény az ennivalóknak is, ez is polcos a teteje meg kemény felület, amin lehet a főzéshez előkészíteni a húst, stb. Ezeket már nagyon régen beszereztük, komfortossá tettük a sátort. Ezeket a szekrényeket össze lehet csukni, így szállításkor nem foglal nagy helyet. Az ágyunk több mint 50 cm magas nagyon jó matrac, kényelmesebb mint néha egy ágy. Ezért szeretek nagyon sátorral menni, és TV is van!
Ancsa! Jobbulást kívánok Neked! Jó hogy elmentél fogorvoshoz, remélem így már nem fog fájni az arcod! Pihenjél sokat mert nagyon Rád fér! A munkahellyel meg most ne foglalkozzál, dolgozzanak, az egészséged fontosabb most!
Gergerg! Nagyon guszta a kürtöskalács, köszi a kóstolót!
Szia Ilona!
Még nem beszéltünk arról, hogy anyu meddig marad... de majd, ha morcos lesz, és egyre többet emlegeti az otthonát, akkor úgyis meg kell egyezni abban, hogy mikor vigyük haza... Holnapra szerveztünk egy kis varrni valót, mert elszakadt a hintaágy tetején lévő anyag... azt akarjuk kicserélni újra... ![]()
Szuper sátorotok lehet, jól felszereltétek mindennel. Nekünk is 2 részes volt, az előtérben kis asztal volt székekkel, és oda tettük mi is akis tévénket esténként, ha sátorozni voltunk.... de régen is volt ez már...
Az esőt én nem várom, itt most is süt a nap, jó meleg is lett. Talán túl meleg is már....
Most már a vacsorán is túl vagyunk, csak tévézünk, elkezdtük a fürdést is.... A nagy fiam volt az első, mert közben Ő is hazaért Pestről...
Most már én el is köszönök mára... További kellemes estét, jó pihenést! 

Jó reggelt mindenkinek!
Elég fájdalmas éjszakán vagyok túl,sokszor megébredtem a fejem is fájt egész éjjel,meg az arcom is,mára picit mintha lejjebb lohadt volna,de még most is jó dagadt!
Remélem az antibiotikum lehúzza a gennyet,aztán ha sikerül kihúzni a gyökeret,ami maradt azzal ki fog jönni a gennyzacskó is és megszabadulok tőle!sok bajnak forrása a rossz fog,a torkomra is biztosan rossz hatással volt,már évek óta igy volt a fog alatta ,mondta a doki,az meg mérgezi a szervezetet!De eddig nem fájt és nem tudtam...Na de most nem nyugszom mig rendbe nem teszem újra az egészet,már jó 20 éves munkák,ideje lecserélni!
Persze hogy nem megyek dolgozni,feldagadva ,nyitott innyel,be a huzatba,végem is lenne!Ha hétfőre lelohad,bemegyek és beadom a felmondást,vagy meglátom miben egyezünk meg!Eddig volt Ancsa kihasználható balek!
Igyekszem ma még jegelni is ,hogy húzódjon lefele,mindjárt be is kell vennem a gyógyszert,6-kor,rá két órára probiotikumot is ,mert azt mondta a patikus ez a fajta igen erős,jobb ha szedek hozzá pro-t is!
Margitka!
Üdvözlöm anyukádat én is,jó hogy együtt tudtok tölteni egy kis időt,tudom,hogy hiányzik az otthona,de biztosan örül azért hogy veletek lehet!
Ilona!
Nagyon szuper lehet az a sátor,én ekkorát még nem is láttam,olyan mint egy lakás!
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Ó de gyönyörű képen hoztad a reggeli kávénkat, és még mennyi finomság is van mellette! ![]()
Remélem használ az antibiotikum...aztán ne hagyd magad a munkahelyen! Légy férfi! ![]()
Én most a teraszon a férjem laptopján írok, mert Anyukám nemrég aludt el, éjszaka nem tudott aludni, az én gépem meg a nappaliban van , nem akarom zavarni.
Mivel tegnap annyira kapós volt az aranygaluskám, hogy el is fogyott, most újra dagasztottam egyet, mindjárt sütöm is.
Neked is nyugis napot, pihenj sokat! 
Na közben 9 órakor anyu is felébredt, legalább pihent egy jót!
... Aztán közösen emg is reggeliztünk.
Nekem meg közben kisült az aranygaluska, le is fotóztam, hogy igazoljam... dátum is van rajta:

Belesek egy picit!
Főztem magamnak köménymag levest,két tányérral is megettem ,kenyérrel beapritva,olyan jól esett a kis meleg lé a gyomromnak...mostanában csak ilyen mammogós ételeket fogok tudni késziteni magamnak,mig a fogam készül!Aztán kicsit elnyúltam,el is szunditottam,mikor megébredtem,láttam hogy idő közben áramszünet volt,mert az óra összevissza járt!
Most gondolkodom mit fogok vacsorázni,amit könnyen megrágok,bizony ma fáj a helye,és még az állkapcsom sem tudom rendesen nyitni-csukni,lohadt ,majdnem felére,de még mindig hörcsög vagyok kicsit ,egész nap jegeltem is hogy a gyulladás lemenjen,a levest is alig langyosan mertem enni csak.Azt hiszem mire vége lesz,én is csak a fele maradok...Mikor ezen az oldalon befejezi ugyanis,következik a másik oldali alsó,azt is le kell cserélni,mozog az is!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás