Sziasztok újra! 
Lia!
Ó akkor már csini frizuval mehettél vásárolni a piacra. Ügyes voltál otthon! 
Én ma főztem egy nagy fazék fejtett bablevest, holnap nem kell főzni levest... Másodiknak mára krumplis tésztát csináltam, amihez uborkasalátát is készítettem... De holnapra még valamit kitalálok majd... Te is finomat készítettél a batátához! 
Nekünk az idén csak a cseresznyeszilva adott gyümölcsöt. Abból ma is sütöttem lepényt vágott dióval megszórva... ez nagyon bejön nekünk. Szilva nem is termett, csak pár szem ringló van a fán... ha megmarad... Ja és most sült ki 3 rúd túrós rétes...

Nagyon jól teszitek, ha előre beírjátok az időpontot a fodrásznál... látod ez nekem eszembe sem jutott, mert mindig fogadott a fodrásznőm... kivéve utoljára, mert pont a kórházból jött haza előző nap, amikor hívtam, ezért én utoljára máshova mentem hajat vágatni...
Ancsa!
Guszta képet hoztál most délután. De nem irigykedek, mert van nasink.
Tehát szépen megy a munka. Finom lesz az a torta, csak nyugi! 
Ilona!
Gyönyörű csokort hoztál, köszi. 
Akkor én nyertem, mert én már a háromszor készítettem 5 literes üvegbe kovászos uborkát. Mi már azt esszük. 
Hú de régen volt itt karfiol levest, pedig azt is szeretjük... a mákos tésztát pedig a férjem díjazná...
Ilyenkor jó is a gyümölcs, nem muszáj mindig sütni... Fagyi itt is van a fagyasztóban mindig...