Válasz: Társalgás

Jó reggelt!
Jól aludtam éjjel,kellemes volt az idő,nem volt melegem,Poci csapott egy kis zajt 11 óra fele,akkor ébredtem meg egyszer...várom Icát,úgy látom az idő jó lesz,már a nap is bujkál kifele!
Legyen szép vasárnapunk!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás

Jó reggelt!
Jól aludtam éjjel,kellemes volt az idő,nem volt melegem,Poci csapott egy kis zajt 11 óra fele,akkor ébredtem meg egyszer...várom Icát,úgy látom az idő jó lesz,már a nap is bujkál kifele!
Legyen szép vasárnapunk!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Köszi a kávét. Te ma is előbb ittál. De ugye ott az óra egy órával előbbre jár, és emiatt is mindig korábban vagy fent. Mi tegnap este sokáig fent maradtunk, mert néztük a meccseket, nem sokkal éjfél előtt kerültünk csak ágyba... Én ma hajnali 4-kor megint megébredtem, de utána úgy bealudtam, fél 7 után ébredtünk csak fel mindketten.... Most itt kellemesen hűs a levegő, de 18 fok van. A felhők között a nap is ki-kikukucskál már, és egy picit lengedez a szél... Aztán esőt jeleznek megint még mára...
Most megiszom itt a gép mellett én is a kávémat. Kicsit körülnézek a neten. A reggeli még várhat egy picit. Utána a húslevest kell főzni. Majd hozok be cukkinit, és azt rántok a milánói mellé. Finom sütink van, azt nem kell csinálni. ![]()
Akkor Te érezzed jól magadat majd Icával, biztos lesz sok minden megbeszélni valótok, ugye! ![]()

Sziasztok.
Mindenkinek nagyon szép vasárnapot kívánok.
Nálunk ma fűnyírás lesz,talán az idő is megengedi.
Délután megyünk vissza a fogászatra,egy kis igazításra.
Szia Lia!
Egyenlőre itt is nagyon jó idő van. Akkor jó fűnyírást! ... 
Aztán remélem, hogy az az igazítás jól sikerül a fogászaton, ha szükséges! Legalábbis ezt kívánom! 
Ica lemondta...elment kirándulni!Én meg porszivóztam,mostam egy adagot,takarókat,párnákat mostam ki,kinn beszárad remélem,kisúroltam a szemetes vödröt,most szárad,kádat ,mosdót,Wc-t...reggeliztem is...már semmi más dolgom nincs...pihenek,holnap úgyis munka...
Ancsa!
Ha jól emlékszem a múltkor otthon maradt Ica, amikor vártad... akkor lebetegedett, vagy... na már arra én nem is emlékszem... De most nem tudta, hogy kirándulni készül? ... Te mikor voltál Nála? 
Mindenesetre ügyes voltál, most már igazán megérdemled, hogy laza napod legyen! 
Hát igen..már nem először mondja le...csak egy SMS-t irt,hogy a lányáék rábeszélték hogy menjenek kirándulni...Mióta ott laknak közel egymáshoz,engem jól elhanyagolt...már nincs rám szüksége...Igy szokott fordulni a kocka...fordulhat még máshogy is...nem baj..
Én sem voltam mostanában nála,valahogy sosincs otthon,talált egy maga korú barátnőt ott a lépcsőházban aztán együtt mászkálnak.
azt hiszem ideje nekem is továbblépnem...
Ancsa!
Ha közel talált magának hozzá korban jobban illő barátnőt, és jól meg is értik egymást, és még közel is laknak, akkor el kell fogadni ezt... Tulajdonképpen én is pont erre gondoltam... Ő mennyivel is idősebb Nálad? 
Készen vagyunk mi is.Sikerült levágni a füvet,a medencét is rendbe tettük,előtte kiporszívóztam.
Ebédelünk és indulhatunk is.
Margitka.
Eleinte be volt borulva egy kicsit,de szerencsére szép idő lett.
Zsombor is segített,leszedte a kis paradicsomokat,meg az epret.
Ancsa.
Sajnálom hogy nem sikerült a találkozás,ne búsulj miatta.
Vedd pihenősre a napot,csak azért is érezd magad jól.
Lia!
Mi is elkészültünk az ebéddel. Már csak le kell szűrni a levest, amikor enni akarunk. A levestésztát is kifőztem... Még a kertbe is kimentünk, olyan jó odakint most! 
Akkor Ti is nagyon ügyesek voltatok! Milyen jó, hogy Zsombor ilyen kis segítőkész! 
Jó étvágyat kívánok a finom ebédhez! Aztán sok sikert a fogászaton! ![]()
Margitka!
Mintegy 18 évvel idősebb,ezért i mondta mindig hogy a fogadott lánya vagyok! ![]()

sziasztok!
Jól elromlott az idő...kicsit szemerkélt az eső is...
elég unalmas a mai nap,nem történik semmi.Mindjárt megyek és beáztatom magam a kádba,aztán tv-zni fogok ha találok valami nézni valót!
További szép délutánt,majd jelentkezem!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás