Válasz: Társalgás
Szia Ancsa!
Élvezd is csak a szabadságodat! 
Ma is pörögni akarsz, vagy inkább már kényeztetni akarod magadat? 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Szia Ancsa!
Élvezd is csak a szabadságodat! 
Ma is pörögni akarsz, vagy inkább már kényeztetni akarod magadat? 
Még van két szőnyeg mosni,egyiket mindjárt dobom is ki a balkonra,ha ilyen jó lesz az idő mint tegnap akkor estére meg is szárad.Azt hiszem elmegyek kicsit mászkálni,venni szeretnék egy sárgadinnyét,mert ,a görög,amit Atti hozott,irtó rossz...alig rózsaszin és vizizű!
Még mára ide is jó időt mondanak, én meg beindítom a mosógépemet mindjárt.... 
Nekünk finom volt a görögdinnye a hétvégén... Most van egy sárgadinnye a hűtőben, a gyümölcslevesbe akarok majd tenni belőle kis kockákat a tányérba, amikor esszük. ![]()
Neked is jó szorgoskodást, és sikeres dinnye választást! ![]()
Már csorog is le a második szőnyegem a kádba,aztán kiteritem,és beáztatom a másikat,a fürdőszobait is kimostam tegnap ,az is beszáradt reggelre,most takarit a kis robotom,aztán készülök és megyek csavarogni!
Én is kiteregettem már 8 óra után..
... Nagyon jó meleg lett... szépen száradnak is az udvaron a ruhák... mindjárt megnézem, hogy mit lehet már behozni...
Közben elugortunk még meggyért, mert ugye a gyümölcsleves anélkül nem finom!.. Vettem őszibarackot is... cseresznyét pedig a fagyóból vettem elő... Már hűl a leves a hideg vízben. ![]()
Sziasztok.
Hazaértem,már fő a töltöttpaprika.
Margitka.
Mindig gondolok Rád;mikor főzöm,tudom nagyon szereted.
Finom a gyümölcsleves,lehet főzök én is,van még gyümölcs a fagyasztóban.
Ancsa.
Jó kikapcsolódást,Rád fér egy kis lazítás.

Száradnak a szőnyegeim,felporszivóztam,felmostam mindenhol,megfőztem,ebédeltem.Már tényleg nincs semmi dolgom,azaz találnék,de elhatároztam,hogy csak a délelőttöket fogom kihasználni,délután lazitok,pihenek,és tömöm magam,hogy visszahizzam amit lefogytam.
Rendesen szedem a propoliszt,már 13-ik napja,azt irta hogy kb 20 nap múlva érezhető a hatása,de nekem máris érződik,sok érdekes dolgot vettem észre magamon...Első sorban ugye, hogy a köhögésem már második hete abbamaradt...Azon kivül az első pár napban okozott némi enyhe hasmenést,amit irt is ,az utasitásban mivel kitakarit és rendbe teszi a bélflórát..azóta az étvágyam is megjött,rendesen eszem.Mivel antibiotikum is,a gennygócokat is felszámolja a szervezetben...ennek is van látszatja,mivel a huzattól az inyemen kialakult egy kis gennygóc,már hetek óta hol kipukkant,hol megint meggyűlt,de nem múlt el...pár napja egyszerűen felszivódott,szinte nem is érződik még egy kis gombostű fejnyi talán,pedig az arcom is majdnem megdagadt már tőle...és fájt is...Figyelgetem magam ,most kenőcsöt is készitettem,a körömvirág kenőcsömbe csepegtettem 5 cseppet egy kiskanálnyiba és azt használom,azzal kenegetem a torkom...mindenféle bőrbetegségre is ajánlják,szerencsére ilyesmi nem jellemző rajtam,de szépségápolásban is állitólag nagyon erősiti a krémek hatását.A legokosabb dolog volt,amit valaha vettem..nem is hagyom abba,majd ha érzem hogy teljesen rendbejöttem csak napi 10 cseppel fogom folytatni,használható állandó jelleggel!Már ittam fél deci rostos őszibaracklébe keverve is,de a mézzel jobb a hatása a torkomnak!
Jó hogy itthon vagyok és ráérek magammal foglalkozni!
Szia Lia!
Olyan éhes voltam, mire ebédeltünk, meg is ettem 2 tányér gyümölcslevest! ... de nem csak én repetáztam, a férjemnek is nagyon ízlett! 
Igen, jól tudod, én nagyon imádom a töltött paprikát! Ma is néztem a kertbem, hogy már szépen van paprika, a jövő héten meg is csinálom! ![]()
Ebéd után elmosogattam, aztán körbesétáltam a kertet... de most már nem maradtam kint tovább, mert elég nehéz, fülledt a levegő, jól be is felhősödött, bár néha erőlködik a nap, és egyre melegebb van... Ma délre már esőt mondanak, sőt figyelmeztetést is adtak ki miatta, hallottam a tévében, amikor mondták a híreket... Persze gondolom, hogy onnét még ma nem ér ide az eső,... de majd meglátjuk...
Maradt egy kevés meggy, azt még ma el kell használni, mert ki is magoztam... lehet, hogy turmix lesz csak belőle... majd talán később... de egyenlőre nincsen kedvem belefogni semmibe sem... 
Ancsa!
Látom, hogy gondoltál a kávézásra! Már én is megittam, az ebéd utánit. 
Most már igazán megérdemled, hogy délután lazítsál! Én is azt választottam... ![]()
Örülök, hogy ilyen jó hatása van a propolisznak Rajtad, és persze a körömvirág is nagyon jó gyógynövény, azt én is napi szinten használom esténként a fürdés után ![]()
Itt is felhősödik,pedig ki akartam ülni napozni,tegnap késő délután mikor idesütött a nap,bekentem magam kakaóvajjal és kiültem,hát olyan hamar már látszott is az atlétám helye,gondoltam minden nap teszek rá egy lapáttal,erre tessék,felhős van...
Ancsa!
Nekem nem látszik az atléta helye, mert én anélkül napozok.
... Minek kellett az az atléta Rád? Ki lát oda? 
Sziasztok!
Csak bekukkantok egy kicsit, most sül a kalácsom. Bedagasztottam lett két rúd mákos kalácsunk, járhatnak rá a gyerekek. Fürdenek és utána nem győznek enni mikor kijönnek a vízből.
Margitka! Köszi a tájékoztatót, most válaszoltam a leveledre! Jó sokat dolgoztatok, de biztosan szép a kert! Gondolom hogy fokozatosan érik is benne minden! Mi meg most nem csinálunk semmit, csak ami fontos, a gyerekektől nem lehet. Főzni viszont sokat kell, végre hogy jó étvágyuk van!
Ancsa! Boldog születésnapot kívánok Anyukádnak! Végre, hogy megkaptad a szabidat! Pihenjél sokat!
Lia! Ügyes vagy az EU-us kártyát is elrendezted! Készült meghatalmazás, mert mi is akartuk még tavaly a miénkkel együtt, pont itt volt a gyerek de nem lehetett mert nem vittünk szülői meghatalmazást!
Olvastam, hogy készen lesz a fogsor, remélem ezzel nem lesz gond!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás