Válasz: Kertek és virágok
Nagyon szép és különleges kis virág.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok
Nagyon szép és különleges kis virág.
Mit csináltok a sok lehullt almával?Jó hogy van körömvirágotok,nagyon egészséges,én kenőcsnek használom!Hozok is egy linket róla!
http://arykana.lapunk.hu/?modul=oldal&a … om=1162585
Ancsa!
Az alma még olyan zöld és apró, semmire sem jó, összegereblyézzük, és mehet a szemétbe...
Nekünk már évek óta van a kertben körömvirág. Az oldalamon ha a menüben rákattintasz a "Kertészkedés"-re, és ott a "Fűszer és gyógynövények"-re, köztük megtalálod a körömvirágról is az ismertetőt képekkel nálam. Itt a linkje is: KÖRÖMVIRÁG
Azért köszi a linket, megnéztem ezt is!
... Teaként rendszeresen használjuk, tegnap reggel is ittunk, és a kenőcsöt pedig napi szinten esténként. ![]()
Szeretek este körbesétálni a kertben. Most úgyis olyan kellemes a levegő, még a nap sem ment le... 21 fok van árnyékban... A kert végében már érik a cseresznyeszilva is. Szépen sötétedik. Szedtem le pár szemet, finom! ![]()
Na persze vittem magammal a fényképezőgépemet is, hogy megörökítsem:

Rengeteg mogyorót lerázott a szél a napokban a mogyoróbokorról.... Azért pár szem maradt, ami szép nagy már:

Szépek,sajnos nagyon bolondos időjárás van mostanában.
Még sosem láttam mogyoró zölden,a bokron...
Végre beindultak a begóniák is a nappali déli oldalán a kert felől... Ide már nem ér olyan sok napsütés, mert a fák eléggé magasak a ház körül, de egy kis hézag még van... ez már eléggé félárnyékos hely lett... A muskátlik nem is olyan szépek itt, mint például az utca felől, az keleti oldal, és több napsütés is éri. El is határoztam, hogy jövőre ide már csak begóniát rakok erre a hosszú párkányra, ha szép lesz a nyár folyamán is:

ide most is szépen süt a nap! ![]()
Margitka!
Gyönyörűek a virágok,a begóniáknak nagyon jó helyet találtatok,nem szereti a tűző napot.
Hozok én is egy kis virágot mutatóba.Most csodás a virágoskertünk.
A rózsák és a leanderek is nagyon beindultak,a leandereknek jót tett hogy visszavágtuk.
Lia!
Ó de gyönyörűséges a virágoskertetek! Nem győzöm csodálni őket! Jó sok a rózsa és a leanderek is! Érdekes az első képen lévő virág, még nem is láttam olyant. 
Csodás mesekert,ennyi virág !Szépséges!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok