Szervusztok,megjöttem.
Szakadó esőben,egész nap esett.Ma végre befejeztük a modellt,erre rögtön oda is rakott bundabélést varrni...száll a szösz belőle,azt hittem megfulladok,ezzel a szerencsétlen torkommal...felálltam ,odamentem hozzá,és megkértem hogy most ne tegyen engem a bundás részhez,mert ősz óta kinlódok a torkommal,mostanában kezd valamennyire javulni,és nem szeretném újra tönkretenni,ha nem tesz el onnan,holnap már nem megyek be dolgozni.Úgyhogy meglátom holnap mit lép,mert közben hazajöttünk.
Margitka!
Ilyen kicsi cseppentős üvegcsében van az enyém..

Szinte kézzel foghatóan érzem ,nap ,mint nap mikor beveszem,hogy segit,szinte várom az időpontot mikor be kell vegyem.Ma sem köhögtem,bár most megettem egy darab sárgadinnyét a hűtőből,igen hideg volt,későn kapcsoltam hogy kellett volna hagyjam kicsit engedni...Remélem megúszom,nem fog megfájdulni a torkom miatta...
Ilona!
Milyen jó ötlet igy a Télapóval,és hamar meg is szokja,ügyes kislány.Igen,most lesz a csoportom 5 éves,jövő hónapban,hát illik egy találkozót tartani,végül is a Húsvét elmaradt ha emlékeztek és utoljára Karácsonykor jöttünk össze.
Ú a torta nagyon szép,ügyes vagy!
Lia!
Nem próbáltad a rozmaring kenőcsöt?Nekem bevált mikor a vállam fájt!