Válasz: Vendégségben Ilonánál
Ilona!
Biztos szuper volt! Nagyon tetszik nekem is ez a kocsi. Gondolom, hogy mindnyájan örültetek neki. Jól tippelem, hogy most új? 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál
Ilona!
Biztos szuper volt! Nagyon tetszik nekem is ez a kocsi. Gondolom, hogy mindnyájan örültetek neki. Jól tippelem, hogy most új? 
Ilona!
Sok szeretettel köszöntöm a férjedet és a fiadat is László nap alkalmából! 

Szia Margitka!
Köszönöm a névnapi jókívánságot a nevükben is! Már átadtam és meg is mutattam az ünnepeltnek!
Jól látod a kocsi új! Nem saját, a kerek évfordulóra meglepte a fiam a menyemet! Kikölcsönözte 10 napra. Mindig vágya volt, hogy milyen is lehet ilyen kocsiban vezetni. Sokat gondolkodott mit vegyen ajándékba, és erre tippelt, hogy ennek örülni fog biztosan! Volt is nagy öröm, mert most ettől nagyobb örömet mással nem is szerezhetett volna.
Így mi is részesültünk ebben, ki is próbáltuk milyen is ilyen kocsiban ülni, vezetni! Hát szuper élmény volt, már benne ülni is, pedig sport ülése van, nagyon kényelmes, vezetni meg csodás volt!
Ilona!
Ez valóban nagyon ötletes ajándék volt! .... 
Főleg, ha erre vágyott a menyed!... Na és még hova lesz egy hosszabb túra a kocsival? ... Ezt már kitalálták? 
Ilona!
Én is sok szeretettel köszöntöm a névnaposokat.
Szuper képek,a torta nagyon ötletes a négyes után a kérdőjellel.
Jól mutatsz a a vezetőülésben,el is hiszem hogy nagy élmény volt vezetni.
Ilona!
Ti ma ünnepelitek a Levente napot, igaz! Szeretettel köszöntöm a fiadat és a kis unokádat is!

Szia Margitka!
Nagyon szépen köszönöm a nevükben! Pénteken jönnek haza átadom majd, sőt meg is mutatom a gyereknek mit kapott, el is tudja olvasni! Nagyon kedves vagy! Puszi

sok,boldog névnapot kivánok!
Sziasztok!
Ide csak most volt időm bekukkantani!
Mindenkinek köszönöm a névnapi jókívánságokat! Levente megkérdezte kik ezek a nénik? Megnézte a képet, örült neki nagyon!
Sok puszit küld Nektek!
Szia Ilona!
Most látom, hogy te is jártál ma a fórumban! ![]()
Aranyos lehetett Levente, örülök, hogy tetszett neki a kép! A puszinak külön örülök! 
Sziasztok!
Hozok egy pár képet a gyerekekről. Tamáska kis fogatlan még!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál