Válasz: Társalgás
Sziasztok! 
Ma eléggé elfoglalt voltam. Most lett vége a munkáknak... Végre ide tudtam jönni a géphez...
Ilona!
Ma is gyönyörű virágokat hoztál délután! Olyan jó ránézni a képre! 
A fokhagymától már én is tartok, módjával is szedtem csak a tejfölös mártásból, szerencsére nem lett semmi bajom tőle.
Ügyesek voltatok, ha ilyen szépre meg tudtátok festeni a székeket. Nem is kell mindjárt kidobni, ha meg tudjátok ezt csinálni!
Gondolom, hogy már végeztél a cseresznye elrakásával, milyen jó is lesz majd télen! Én ma még meggyet tettem el 4 zacskóval kimagozva a fagyasztóba, finom lesz mártásnak, vagy sütibe, de levesbe is nagyon imádjuk!
.. Leszedtük az epert is délután, épp most turmixoltuk meg, amikor hazaért a fiam... Úgyis ki volt nagyon melegedve, örült is neki. A málnát is leszedtük. abból is tettem el a fagyasztóba kis dobozba. Körte majd itt is lesz, de azt frissen meg is eszik a fiúk, én nem szoktam elrakni kompótnak...
Maradt még egy kevés málna, és meggy is, ez még este el fog fogyni, ha lejön a fiam az emeletről:

Nekem is elég sűrűn kikelt a bársonyvirág, éppen délután mondtam a férjemnek, hogy holnap majd szedek ki belőle, és rakok a szőlőbe is, jó a gombabetegségek ellen, mindig szoktunk oda tenni...
Ancsa!
Látom, hogy Te is lejelentkeztél! 
Itt is csepergett az eső délután , de csak nagyon rövid ideig. Ügyes voltál, hogy ilyen hamar megfőztél. Majd fotózzad le a virágodat, amit szereztél! Jól teszed, ha nevelsz a szobátokban, a levegő is jobb lesz, mert a virágoknak is kell víz mindig.
Pihenj jó nagyot most éjszaka!