Válasz: KEDVENCEK
Anyukád tündéri,Isten éltesse sokáig!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK
Anyukád tündéri,Isten éltesse sokáig!
Lia, Ancsa!
Köszönöm szépen a nevében is a jó kívánságokat! Majd reggel beszélünk telefonon, akkor átadom Neki! 
Lia!
Aranyosak a gyerekek ebben a rendőr sapkában! Rendesek a rendőrök is, hogy velük fényképezkedtek! Nagy élményben volt akkor részük!
Margitka!
Nagyon boldog születésnapot kívánok utólag anyukádnak! Jó egészséget, boldogságot még sokáig szép családja körében! A fiúkkal közösen nagyon jó kép lett, jól néznek ki!
Anyukád nem néz ki annyinak, nagyon szép az arca, gyönyörű a haja színe!
Ilona!
Köszi, átadom a jó kívánságot, mert reggel mindig hívom. De várok egy kicsit, mert Ő előbb mindig kimegy a kutyájához, megeteti, már megszoktuk, hogy 8 óra körül beszélgetünk telefonon. ![]()
A fiúkkal nevettünk, amikor Gáborral készítettem előbb fotót Vele, és anyu annyira meglepődött, amikor felnézett Rá, hogy Ő milyen picike már... bizony idővel összemegyünk... ha akarjuk, ha nem... 
Ma fodrásznál voltak Leviék,Dávid Ronaldós frizurát kért,elvégre nemsokára kezdődik a VB.

Lia!
Ó de nagyon aranyosak! Na és milyen jól áll a frizura mindegyiknek! De édesek!
... Ezek szerint Dávid nagy rajongó! Na és Levi?
Igen,mind a hárman nagy focirajongók.
Dávid Ronaldo,Levi Messi,Zsombor Milán szurkoló.Lesz nagy focimeccs ha együtt lesznek.
Húha!
Ez aztán a nagy rajongás! Én is Messi rajongó vagyok, mint Levi! De elismerem a tehetséget, ha valaki jobban játszik, az tetszik nekem is! ![]()
Na akkor majd a Papa is drukkolhat, ha együtt lesznek! 
Ma Zsombornak úszó versenye volt,első helyen végzett.Büszkén mutatja az érmet.

Lia!
Ó de édes! Sok szeretettel gratulálunk Neki!
Büszkék lehettek Rá mindannyian! 
Lia!
Nagyon aranyosak a gyerekek! Annnyira jó az uj frizurájuk! Pont ilyen kell ilyen melegben!
Gratulálok Zsombornak a szép eredményért, nagyon ügyes!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK