Válasz: Társalgás
Sziasztok újra! 
Na végre én is idejutottam a géphez... Ebéd után ugyanis egyre jobb lett az idő, ezért úgy döntöttem, hogy kerti munkát választom... Folytattam a sárgarépa kiszedését... azzal már nem nagyon lehet várni, mert ha jönne a fagy bizony jót nem tenne neki... De eléggé rá van tapadva a föld.. egyenként le kellett tisztítani... a lényeg, hogy már a pincében van.. Mindenesetre még maradt kb. 2-3 méternyi, de ahhoz már nem volt erőm...
A ruhákat is behoztam a teraszról, majdnem minden teljesen megszáradt! 
Zsuzsa!
Gondoltam, hogy most egy jó idein elég nehéz napjaid lehetnek... De majd csak szépen gyógyul, és minden rendben lesz.
... Mikor lesz a varratszedés? 
Az internethez már nagyon hozzászoktunk... Ha csak egy kicsit is akadozik, már bosszankodunk.... De ha munkához is kell, akkor bizony még nagyobb a hiánya, ha nem jó...
Ilona!
Csodás képet választottál!
... Igazán aktuális az őszirózsával!
Elfértek a száraz virágok a kukában?
Ancsa!
Guszta süti amit hoztál, de éppen most kajáltam be a sült túrós gombóccal, amihez csokoládé pudingot most is főztem. Nagyon finom lett! Jó sokat csináltam, holnapra is maradt bőven
Írod, hogy későn jöttél, látod én meg még az időd sem figyeltem, annyira dolgoztam odakint...
Az jó hír, hogy apukád jobban van, de anyukádat sajnálom, mert az epe nagyon tud kínozni... Az evésre oda kell figyelnie, na és persze sok vizet inni!!! .... ez tényleg fontos!!! ... tapasztalat! ![]()
Biztos örülnek majd a "cica óvodában" a meleg párnáknak, jól teszed, ha megcsinálod!
A nokit pörivel én is szeretem ám!