Válasz: KEDVENCEK
Hozom képeket a fodrászkodás után:
Békésen egymás mellett:
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK
Hozom képeket a fodrászkodás után:
Békésen egymás mellett:
Lia!
Nagyon szépek a kutyák! Képen én is szeretem a kutyusokat! ![]()
A fehér kutyus milyen fajta? 
Margitka!
Pont az jutott eszembe hogy hova zárnánk be őket ha jönnétek.A régi simán elvolt a garázsban mikor itt voltatok.
A fehéret a fiamék hozták menhelyről,játszótéri keverék.
Lia!
Én nem tehetek róla, de tényleg nagyon félek a kutyáktól... Ha megyünk Győrbe anyukámhoz, nekem mindig meg kell várni kint az utcán, amíg valaki elviszi hátra a kutyát, én meg közben berohanok a házba... Anyu tudja, hogy mindig is féltem, ezért ezt tudomásul veszi... persze a kutyája érzi is, hogy félek tőle, mert egyedül csak engem ugat meg. 
De tényleg így képen nagyon szépek a kutyáitok, meg élőben is ... Nálunk a fiúk is nagyon szerették a kutyáinkat, amikor voltak... nekem akkor is évek kellettek, mire ki mertem menni az udvarra...egyedül...
Jaj de édesek,de jót tudnék velük kergetőzni!Szépségesek lettek.Milyen szerencséje van a nagynak is hogy kivettétek a menhelyről,nagyon hűséges,hálás az ilyen kutya!
Lia!
Nagyon szép mindkét kutyus! Amit kaptál kutyust nagyon tetszik a színe, különleges ez a cirkás szőr még szebbé teszi!
Szombaton csak elkaptam anyut a fiúkkal egy két fotóra, amikor ott voltunk Győrben:

Látni anyu arcán, hogy fáradt volt...
Margitka!
Köszi a képeket nagy aranyosak vagytok rajta nagyon.
Leviék ahol most laknak Windsorban ugye ma volt a nagy esküvő,Ők is kimentek megnézni a hercegi párt,közben a rendőrökkel összebarátkoztak,a sapkájukat is kölcsönadták a gyerekeknek egy fotó erejéig.

Lia!
Ez biztos nagy élmény volt a gyerekeknek! Tündériek!
... De a rendőrök is rendesek voltak, látták, hogy mennyire örülnek a fiúk! ![]()
Mint minden reggel ma is hívtam 8 óra előtt telefonon anyukámat. Mindig ott van a telefon mellett ilyenkor, mert várja a hívásomat. De ma nem akármilyen nap van ám! Ma 81 éves!

12-én voltunk Győrbe, akkor is tettem be két fotót, most egyet csak Róla:

Margitka.
Nagyon sok szeretettel köszöntöm édesanyádat születésnapja alkalmából,nagyon jó egészséget,sok boldogságot kívánok Neki.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK