Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Meghoztam a délutáni kávét!

Margitka! Nagyon várja az iskolát, már unatkozik az oviban. Remélem akkor is fogja szeretni ha majd elkezdi.
Tortát csokisat kértek, de egyeztetek még. Meleg lesz, azon gondolkodok milyen legyen a krémje, meg ne romoljon a csokis főzött krém. NEm tudom ha a vajat és a cukrot kikeverem és teszek bele olvasztott csokit milyen lesz? Van valami ötleted ezzel kapcsolatban? A mogyorókrémes is főzött krém! Talán még a puncsos lenne jó, de a gyerek úgy tudom nem szereti. Mégis csak az Ő napja ez! Kívül Hulalával vonom be, az szállítható. Egy kis ballagó batyut készítek majd rá. Azt most fogom délután, hogy legyen ideje száradni.
Lia! Zsombor ugye már másodikos most? Jók a táborok de nagyon szeretnének ide is jönni! Levente azt mondta, hogy ő nem, pazarolja az idejét táborozásra, mikor itt a medence! Jót nevettünk rajta, pedig tavaly nagyon szeretett menni. Ritkán van a két fiú együtt most ezt akarják kihasználni.
Ancsa! Már talán ott is van a barátnőd! Jó beszélgetést érezzétek jól Magatokat együtt!