Válasz: Társalgás
Ma a borsó kifejtése után ünnepeltünk a férjemmel... mert én ragaszkodok hozzá... ugyanis éppen ma van 34 éve, hogy beköltözhettünk a házunkba. Na nem volt nagy ünneplés, csak ettünk fagyit eperrel! De nagyon jól esett a hőségben. ![]()

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Ma a borsó kifejtése után ünnepeltünk a férjemmel... mert én ragaszkodok hozzá... ugyanis éppen ma van 34 éve, hogy beköltözhettünk a házunkba. Na nem volt nagy ünneplés, csak ettünk fagyit eperrel! De nagyon jól esett a hőségben. ![]()

Na csak ideért az eső... a dörgés egyre jobban hangoskodott, végül elkezdett esni... már szakad!
Na ennek azért mi most örülünk, mert nem kell reggel öntözni majd... holnap délelőtt úgyis főzni kell... aztán majd meglátjuk, hogy délután rá lehet-e menni a kertre. 

Jöttem elköszönni. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok!
Jó későn tudtam csak jönni! Hozzákezdet a férjem a kanázház meszeléséhez, aztán szépen folytatta a garázzsal és a bejárati ajtó körül is. Szépen megszáradt és vissza is pakoltunk. Még van egy folyosó, két szoba, holnapra a folyosót tervezi. Ma főztem lebbencs levest holnapra is marad, csak másodikat kell.
Itt nem esett de dörgött nagyokat, csak elkerült bennünket. A múlt héten már összeszereltük a medencét, ma már 25,8 fokos volt a víz benne. Csobbantunk is benne egyet hat óra után, de jó volt.
Margitka! Gyönyörű a borsó, de finom leves lesz belőle. Jól tettétek, hogy ünnepeltetek, meg is kell, finomat nasiztatok! A leleteimmel eddig minden rendben, még egyet várok! Olvasom Te is voltál a laborban, remélem minden ott is rendben lesz.
Lia! Nagy feladat előtt álltok, de a kutyus remélem jól fogja viselni! Az a jó, hogy hétvége jön, jobban tudsz rá figyelni!
Ancsa! Már csak a holnapi napot kell kibírni, aztán jöhet egy kis pihenés.
Mindenkinek jó pihenést kívánok!

Jó reggelt!
Nálunk csak dörgés volt,eső semmi...kitisztult,estére már sütött a nap.
Ma piacon akarok jönni,némi virágot veszek,vannak cserepek amik még üresek,majd hozom ha kapok,addig is puszi!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ilona!
Hú de sokat dolgoztatok tegnap! De látom, hogy mára is lesz mit csinálni... Megkívántam a lebbencslevest, ma ezért azt főzök, de én is 2 napra, hogy holnap ne kelljen levest csinálni. Másodiknak pedig sült túrógombóc lesz, abból is marad holnapra. Na és Te mit találtál ki a leves utánra? 
Jó lehetett a medencében ebben a hőségben, én is többször lezuhanyoztam napközben... A szomszédaink is építenek egy komoly medencét magukhoz, 10 méter hosszú és 5 méter széles, és eltolható műanyag teteje is lesz, mivel elég nagy üres területük volt, és nem nagyon kertészkednek, csak füvesítés és pár gyümölcsfa és szőlő van, meg elől egy kis virágoskert...
Este még ittunk egy pohár eperturmixot, jaj de nagyon finom volt. Aztán filmet néztünk megint, most egy vígjátékot, majd berakom róla az ismertetőt is. Tegnap este 10 órakor lett volna Duna tévében, de mi addigra már aludtunk is... A film címe: Az öreg hölgy és a testőr
Viszont itt nem állt el az eső, éjjel még sokáig hallottuk zuhogni, az altatott el bennünket.... de az éjszaka folyamán megint sokszor megébredtünk mindketten... Most reggel csak fél 7-kor ébredtünk fel.
Szerintem itt ma is lesz eső, mert teljesen be van borulva. Ma biztos nem lesz délután sem borsószedés, de így még erősödhet is, mert azért akadt a tegnapi szedésben is apróbb, meg olyan is, ami nem szemesedett be... Így majd még több is lehet a maradék 2 sorból. Szerintem amint lehet majd, az egyik délután kikapkodjuk, de szerencsére nem sürgős annyira...
Ancsa!
Köszi a kávét, máris megyek inni én is. ![]()
Itt is kisütött este még a nap és közben zuhogott az eső... de nagyon esett, ezért nem mentem ki, hogy szivárványt keressek...
Még én is szeretnék majd alkalomadtán venni valami futó virágot, muskátli lett volna jó, de ahol eddig néztem, csak szimpla virágú volt, az meg nem kell. Neked sok sikert a virágok beszerzésére délután! ![]()
Sziasztok.
Megvolt a műtét a kutyusnak,jól viselte az altatást.A tölcsért már behezebben,jó nagyot kapott lehet egy kicsit igazítani kell majd rajta.1 hétig lesz rajta.
Margitka.
Nagyon szép a borsótok,jó hogy tudtatok szedni.Itt egész délelőtt szakadt az eső,most már süt a nap.
Ilona.
Már Szabolcs is felállította a medencét,de elég hideg a víz, mindig vissza lehűlik.Szépen haladtok a munkákkal,szép lesz minden nálatok.
Szia Lia!
Örülök, hogy a kutyussal túl vagytok a műtéten, most azért gondolom, hogy jobban vigyázni kell rá!
... szegénykének hosszú lesz a hét, de majd szépen rendbe jön.
Délelőtt esett itt is még, de volt egy kis szünet... Ebéd után már úgy látszott, hogy rá lehet menni a kertre, persze csak kerti cipőben, mert elég sáros volt még a föld... de le kellett szedni az epert. Már tegnap is akartam, de megelőzött az eső.... Most viszont szépek voltak, megint lett egy nagy tállal... De maradt olyan, amit még hagytunk, holnapra az is beérik majd. ![]()
Aztán picit pihentünk, a férjem olvasgatta a hirdetős újságokat, amiket bedobtak a postaládában talált, meglátta, hogy akciós a fagyi az Auchanbam, én meg napok óta panaszkodtam előtte, hogy itt a Tesco-ban üresek a polcok.. nem tudom, hogy miért nem hoznak mostanában fagyit? .. hát kaptuk magunkat, és az M7-esen elugortunk fagyiért Vettünk többfélét, de el is fáradtunk, mire hazaértünk... pedig nem is voltak túl sokan az utakon még... Most már viszont jól esik a pihenés! ![]()

Szervusztok,pfffúúú,de nehezen telt a mai nap,megállt az idő egy helyben...hazafele vettem káposztát,kaprot és friss répát ,holnap húsleves lesz és töltött káposzta,virágot is sikerült vennem,Gazaniát!Szeretem mert egész nyáron virágzik és dekorativ.
Lia!
Gyors lábadozást a kutyusnak,kicsit kényelmetlen igy gallérral,a macskának nem tettek..
Margitka!
Azt a filmet én is láttam már,szórakoztató.Szép borsótok lett,biztosan kapsz kedvedre való virágot.
Ilona!
Azt a medencét irigylem,milyen jókat tudtok pancsolni benne nyaranta!
Szia Ancsa!
Jaj de kedves kis sok virágos képpel jöttél! Nagyon aranyos kis virág ez is, bár nem tudom a nevét. Megnéztem a
képet a Google képkeresőjében a gazaniáról is, valóban az is aranyos és szép virág! ![]()
Én most kimondottan futómuskátlit akartam venni, de nem kaptam dupla szirmút, a sima meg nem tetszik...... igaz, hogy csak egy helyen néztük meg... majd még megyünk vásárolni a közeljövőben, akkor majd csak találok kedvemre valót, ha nem is muskátli lesz, de még valamit akarok majd venni. 
Margitka!
Ma én is már 3x voltam boltban,mindig eszembe jutott valami,meg a gyógyszertárban a kutyának gyógyszerért.
Jók ezek az újságok,mindig van benne valami ami megéri,akkor lehet nassolni finom fagyit.
Készítettem egy fantaszeletet,most pihen a hűtőben.
Lia!
Ez valóban így van... mindig vannak akciók! El tudják az újságokkal csábítani a jó népet!
... aztán mindig itthon derül ki, hogy elfelejtünk venni valamit, mert ha csak beszélünk róla, és nem írjuk fel a vásárolandó listára, akkor nagy valószínűséggel nem is vesszük meg azt amiről csak szóban tettünk említést... már amióta hazaértünk, került fel újabb dolog, amit venni kellett volna...
Jaj én már nem is tudom, hogy mikor készítettem fantaszeletet!
Egy időben pedig sokszor ettünk mi is....
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás