Válasz: Vendégségben Ilonánál
Készültek a hattyúkról is!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál
Készültek a hattyúkról is!
Nekem is utazás előtt fodrászhoz kellett volna mennem, de elutazott Erdélybe a fodrásznőm. Így majd most a napokban meglátogatom, mert már nagy az én hajam is.
Ide is betettem a virágot amit az unokámtól kaptam születésnapomra.
Ilona!
Köszi a fotókat! Helyesek vagytok együtt! Én is szeretem a közös fotókat. Mi amikor lent voltunk Zalakaroson szelfiket készítettünk a szálloda melletti padon. Aztán jókat nevettünk utána a szobánkban! Ezt is tanulni kell! De a végére belejöttünk! ![]()
Jó még a hajad, nem olyan hosszú, csini vagy! Persze a nagy melegben azért én is a rövidebbet szeretem. Biztos jó lesz Neked is a rövidebb, ha jön újra vissza a meleg idő! 
A virág pedig csodaszép! 
Ilona.
Szép képeket hoztál,aranyosak vagytok együtt a képen.
Sziasztok!
Megint készült fénykép a teraszon lévő muskátliról. Rengeteg virág van rajta kíváncsi vagyok meddig lesz ilyen szép.
Volt motorozás is. Laci fiam Leventének a keresztapja viszi Leventét a másik mamához.
Ilona!
Gyönyörűek a muskátlik!
... Most nálunk is már szépen virágoznak a párkányokon a nappali előtt, örülök is nekik! ![]()
Látom a kis Levente boldogan ült fele motorra a fiad mögé! 
Sziasztok!
Hozok egy pár képet az ovodai ballagásról. Nagyon szép vidám műsort adtak a gyerekek. Papa felvette videóra az egészet.
Ez a végén volt búcsúznak az ovitól, már megkapták a kis tarisznyát és az ajándékokat.
Itt már otthon a szobájában.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál