Sziasztok!
Amiket sütöttem hétvégére hozom a képeket róla. El is fogyott igaz voltunk sokan hozzá.

Margitka! Nagyon finom volt a tortád, látni a képen. Az eper is gyönyörű, van sok rajta? A rigók is csatlakoznak amint olvasom. Tegnap én is fodrásznál voltam, végre jó rövid lett a hajam. Utána bementünk Miskolcra a Severbe, van utalványunk leakartam vásárolni, sajnos semmit sem vettünk. Annyira nem tetszett, sok kacat volt, remélem másodszor majd sikerülni fog.
Ma főztem és egy kis rendet tettem közben.
Ebéd után meg nekifogtunk a kémény kotrásnak, felment a padra aztán ott kezdte, majd lentről a kazánházból. Volt utána korom összetakarítottunk jöhet a meszelés. A férjem a kazánházat szeretné kimeszelni, most még üres, de jön majd a fa és legyen tiszta. Ezt minden éven megcsinálja. Kéményseprőt meg nem is tudom mikor láttunk, csak akkor mikor a poént szedi be.
Ahogy olvastam Mindenkinek nagyon szép hétvége volt együtt a családdal. Ti még kirándulni is voltatok, gondolom hogy szép élményben volt részetek. Jaj de jó volt megint hogy mi is együtt voltunk! A vendégein is nagyon jól érfezték magukat.
Ti is vendégeskedtek ma , legyen szép napotok együtt a szomszédokkal!
Lia! Sikerült a leandert lepermetezni és használt is! Az enyémen most nincs nézegetem én is.
Ancsa! Én is ilyenkor szeretem a cseresznyét, mikor még nincs benne kukac! Sajnos már a meggyben is előfordul!